in ,

“Evilági csoda!” – A PS szerkesztősége és olvasóink segítenek Kárpátalján, folyamatosan érkeznek az adományok

A mindenszo.hu is csatlakozik

Három nap alatt több mint 300 000 forint gyűlt össze azon a bankszámlán, amelyre akkor hirdettünk gyűjtést, amikor megtudtuk, hogy kilátástalan helyzetbe került egy egyedül élő idős nagydobronyi asszony, mert beszakadt romos családi háza teteje. Mivel a falubeliek azonnal munkához láttak és hitelben megszerzett fából elkezdték a tető kijavítását, szerkesztőségünk azt vállalta, hogy kollégáink összeadják az anyagok árát.

Kezdeményezésünkhöz olvasóink is csatlakoztak, így gyors ütemben gyűlt a pénz. Margit néni háza elkészült, és az összegyűlt összegből 50 ezer forint egy idős férfinek is jutott, akinek karácsony előtt kellett levágni mind a két lábát.

Mivel az adományok azóta is gyűlnek, a szükség pedig köztudottan nagy Kárpátalján, a KMKSZ illetékes vezetőivel arra az elhatározásra jutottunk, hogy háziorvossal, a szociális ellátókkal egyeztetve felmérik, kik, illetve mely családok vannak a legnehezebb helyzetben és közöttük osztják el olvasóink adományát.

 

 

Őr Hidi László, a KMKSZ nagydobronyi alapszervezetének elnöke evilági csodának nevezte a hazai magyarok jó szándékú segítségét. Mint mondta, néhány napja még az idős asszony háza körüli haváriahelyzet megoldása is nehéz feladatnak tűnt, most pedig már azt kereshetik, hol a legnagyobb a szükség, mert többeknek is jut az év végi magyarországi adományból.

Aki még szeretne segíteni, és adományt küldeni Kárpátaljára a PS jótékonysági felhívására, az utalását megteheti a következő számlaszámra:

  • Számlaszám: 11773054-01257504-00000000 (OTP)
  • Számlatulajdonos: Balogh Lívia (a KMKSZ nagydobronyi szervezetének elnöke)
  • IBAN-szám: HU41117730540125750400000000
  • Közleménybe írják “PS jótékonysági akció”

A PestiSrácok.hu szerkesztősége nagyon köszöni olvasóinak a nagylelkű adományokat és az önzetlen segítséget!
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

Tragédia – Váratlanul elhunyt hétszeres világbajnok, olimpikon párbajtőr vívónk

Stadionépítés és gázáremelés helyett – Januártól tovább nő a rendőrök illetménye