in ,

Élő adásnak hazudott Balázsék műsor a Rádió1 -en – Átverik a hallgatókat

Kész átverés a műsor utolsó 10 perce

A Rádió 1 Balázsék c. műsora gyakorlatilag minden nap átveri a saját hallgatóit. Igaz, csak az utolsó tíz percben, de totális az átverés.

A legszebb az egészben, hogy nem vallják be, hogy a Rádió1 Balázsék c. műsorának utolsó 10 perce felvételről megy!  Mindig bizonygatják a nekik betelefonálóknak, hogy élő adásban van, pedig nem!

Amikor a nap hallgatóját hívják az összefoglaló után, tehát a műsor utolsó 10 perce egy hatalmas átverés, az már felvételről megy, teljesen egyértelmű! Csak még nem vette észre senki. A szerencsétlen nyertes hallgató, akit elvileg élőben hívnak telefonon, panaszkodik, hogy nem várt a hívásra, mert még az összefoglaló ment (igen, mert az összefoglaló alatt hívják fel a nyerteseket , ezért ő a rádióban az összefoglalót hallja). És Balázsék azt hazudják, hogy élőben megy az adás. Nem, nem megy élőben, a műsor utolsó 10 percét gyakorlatilag előre felveszik az összefoglaló visszajátszása alatt, miközben szintén felhívják a nap hallgatóját, azok meg csodálkoznak, hogy mást hall a rádióban, a Balázs azzal magyarázza mindig, hogy “biztos online hallgatod..”. Pedig a legutóbbi nyertes sem online hallgatta.
Szóval a Balázsék utolsó 10 perce egy hatalmas átverés!

Mennyivel egyszerűbb lenne, ha beismernék, hogy a műsor utolsó 10 perce felvételről megy, e helyett itt hazudoznak nekünk! Szánalmas.

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Brüsszelben az ellenzék nem a hazáért küzd, hanem a Fidesz ellen áskálódik – Döbbenet

A Momentum az EP-ben olyan, mint a piszok a köröm alatt