in , , ,

Brüsszelben az ellenzék nem a hazáért küzd, hanem a Fidesz ellen áskálódik – Döbbenet

Erre tényleg nincsenek szavak…

Brüsszel nem Magyarország, az európai parlament pedig nem a magyar parlament. Ez általában a 28 tagállam politikusai számára világos. Világos a franciáknál, a németeknél, a belgáknál, és az olaszoknál is. De világos a lengyeleknél is akár. Csak valamiért nálunk nem!

Nálunk így tesz az ellenzék Brüsszelben, olvassák csak :

Na, az ilyen bolgár nők az igazi hazaárulók! Számukra első a pártérdek, és a haza érdeke sehol, vagy csak nagyon sokadik helyen.
Átgondoltuk: mivel ezek hazátlanok, talán még a hazaárulás sem megfelelő kifejezés ezekre! Egyszerűen közönséges gazemberek, aki az anyjukat is eladnák egy tál lencséért. El is adják. Ráadásul a bolgár nő egy közönséges tömeggyilkos (Apró Antal) unokája. Képzeljék el 5 másodpercre, ha Orbán Viktor valamelyik nagyszülője rendelkezne (de nem rendelkezik) ilyen múlttal, micsoda ribillió lenne nap, mint nap!

Egy biztos: a Brüsszelbe kiküldött ellenzéki képviselők ellen, minden politikai, és jogi eszközt be kell vetni: ezeket politikailag meg kell semmisíteni, ugyanis a hazánkra törtek! És ezekből mindent ki lehet nézni! Akár egy második Trianont is! Azt pedig nem engedhetjük!

 

mindenszo.hu

Hatalmas világcsúccsal verte agyon a mezőnyt Milák Kristóf!

Élő adásnak hazudott Balázsék műsor a Rádió1 -en – Átverik a hallgatókat