in ,

Elnökcsere – Áder Jánost váltja Novák Katalin

Méltó utód

Átvette köztársasági elnöki hivatalát Novák Katalin – hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd délelőtti műsorában. Reggel Áder János leköszönő államfő a Sándor-palota bejáratánál fogadta az új köztársasági elnököt.

 

Áder János és Novák Katalin együtt vonult be az államfői rezidenciába, majd együtt mentek be az elnöki irodába és léptek ki a Sándor-palota teraszára.

„Őrségváltás. Ma reggel átvettem a Sándor-palota kulcsát Áder Jánostól” – írta immár új linken elérhető közösségi oldalán Novák Katalin.

„Minden magyar számíthat rám és én is számítok minden magyarra. Köszönjük a munkáját, Elnök úr!” – üzente, búcsúzva elődjétől.

– írja az infostart.hu.

 


Öröm nézni, hogy egy normális államfőt vált egy másik normális államfő. A régi kevésbé szép idők, mikoris a terhelt múltú Göncz Árpád volt a köztársasági elnök, az maga volt a botrány. De gondolhatunk Sólyom László szörnyűséges elnöklésére is.

Szerencsére Áder János köztársasági úrral minden megváltozott. Novák Katalin pedig várhatóan más úton fog haladni, mint Áder, reméljük a közéletben ő is aktív elnök lesz.

Isten hozta, Novák Katalint!

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Menczer Tamás odaszólt a Momentumnak: az Önök álláspontja a magyar érdekkel ellentétes

Kamu Geri most arról siránkozik, hogy unja a saját siránkozását