in

ELKÉPESZTŐ – Kitakarították az öltözőt a japán futballisták a belgák elleni meccs után

Kagaváék köszönő üzenetet is hagytak orosz vendéglátóiknak

Az oroszországi világbajnokságon szereplő japán labdarúgó-válogatott tagjai maguk takarították ki öltözőjüket a Belgiumtól elszenvedett nyolcaddöntős vereség után, és még egy köszönőcetlit is hagytak a szervezőknek.

japán öltöző

 

Az ázsiai játékosok szépen kitakarítottak maguk után. Fotó: Tancredi Palmeri TwitterJapán a vb egyik legjobb meccsét játszotta a torna esélyesei között emlegetett belgák ellen. A találkozó nagy részében abszolút partiban voltak a sztárokkal teletűzdelt európai csapattal, sőt 2-0-ra még az ázsiaiak vezettek, Roberto Martinez tanítványai azonban egyenlítettek, majd Chadli 94. perces góljának köszönhetően meg is nyerték az összecsapást és bejutottak a nyolcaddöntőbe.

A vesztes mérkőzés után a japán játékosok maguk takarították ki az öltözőjüket, és egy orosz nyelvű üzenettel köszönték meg a házigazdáknak a vendéglátást: Спасибо, azaz köszönjük, áll a fotón is látható cetlin.

japán drukker szemetet szed

A drukkerek a lelátón szedték a szemetet. Fotó: FIFA

A japán kultúrát ismerők tudhatják, hogy a szigetországban már az általános- és középiskolás diákok is saját maguk takarítják az osztálytermeiket, ennek tükrében nem meglepő, hogy Kagaváék számára Oroszországban is természetes volt, hogy nem hagynak maguk után rumlit.

A labdarúgók mellett egyébként a japán szurkolók is példát mutattak, ők a lelátóról szedték össze a szemetet

(forrás:magyarhirlap.hu)

Elkezdődik Hadházy Ákos aláírásgyűjtése – Ez nem normális

Vadai Ágnes teljesen meghülyült