in ,

Elkezdődik Hadházy Ákos aláírásgyűjtése – Ez nem normális

Egymillió aláírást az EU ügyészségéhez történő csatlakozásért! címmel adott ki közleményt az LMP

Egymillió aláírást az EU ügyészségéhez történő csatlakozásért! címmel adott ki közleményt az LMP korábbi társelnöke, jelenleg független országgyűlési képviselő, Hadházy Ákos.

Fotó: MTI, archív, szerk.

Hadházy Ákos mai sajtótájékoztatóján közölte, hogy a héten megkezdődhet azoknak a regisztrációja, akik szervezőként vagy aláírásgyűjtőként vennének részt az egymillió aláírás összegyűjtésében az Európai Ügyészséghez csatlakozásért. A képviselő azt is elmondta, hogy előzetesen már számos parlamenten kívüli politikai szereplővel, civil szervezettel egyeztetett, ahonnan sok pozitív visszajelzést kapott. Hadházy Ákos ugyanakkor egyeztetést kezdeményezett az ügyben a parlamenti pártokkal is az együttműködés lehetséges formáit illetően.

A kormánytól független ügyészség, a kormánypropagandától független sajtó és a független bíróságok elengedhetetlenek a korrupcióellenes harchoz, hazánk Európai Unióban tartásához. Mint ahogyan ahhoz is, hogy a szervezett lopások miatt felfüggesztett támogatások miatt a válság előbb ideérjen, mint más országokba – tette még hozzá az aggodalmaskodó képviselő.

(forrás:demokrata.hu)

NA EZ MOST STADION! – Videón az épülő az új Puskás Ferenc Stadion

ELKÉPESZTŐ – Kitakarították az öltözőt a japán futballisták a belgák elleni meccs után