in ,

Elcsalták a Lyobbik kongresszusán a szavazást

11 szá­za­lék­kal ke­ve­sebb kül­döt­tet en­ged­tek sza­vazni a Job­bik hét­végi kong­resszu­sán. Ha ők is ott van­nak, To­rocz­kai győzhetett volna.

Alig 42 szavazattal győzött a bukott pártelnök, Vona Gábor által kijelölt Schneider-Gyöngyösi duó, így az eredmény alapján kijelenthető, hogy kettészakadt a Jobbik. A nemzeti radikálisok, az élen Toroczkai Lászlóval hajszál híján szorultak kisebbségbe.

Lázad a tagság, a Ripost információi szerint az alapszervezetek 11 százalékát szüntették meg néhány hónap alatt, csak hogy a Vona-féle irány győzhessen. Pontosan annyit, amennyi ehhez kellett — írják.

A jobbikosok egy része elsősorban azért beszél csalásról, mert a Toroczkai mellett kiálló Jobbik-alapszervezeteket módszeresen felszámolták a tisztújító kongresszust megelőzően. Ha ők ott vannak a hétvégén, egyértelműen elbukik a Vona-féle irányzat és győznek a nemzeti radikálisok.

A lap információi szerint a jobbikos alapszervezetek pontosan 11 százalékát szüntették meg, számolták fel az elmúlt hónapokban csak azért, mert szembehelyezkedtek Vona Gábor irányvonalával és nem akarták elfogadni az általa kijelölt, a megalkuvó irányvonalat továbbvivő Schneider-Gyöngyösi párost.
(Oláh Gellért, 888.hu)

Orbán: a közös jövő is összeköti a magyar és lengyel népet

Az ECHO Tv riportere teljesen becsicskította Karácsony Gergelyt! (videó)