in ,

Elárasztották Orbán Viktor Facebook-oldalát a támogató hozzászólások

Nem először nyer tanúbizonyságot: az európai elit és polgárai között valóságos szakadék tátong

Elárasztották a támogató hozzászólások a magyar miniszterelnök Facebook-oldalát. Nem először nyer tanúbizonyságot: az európai elit és polgárai között valóságos szakadék tátong. 

 

 

Rengeteg magyar és külföldi facebookozó küldött Orbán Viktor hivatalos közösségi oldalára támogató üzenetet. Sokan, számos nyelven arra kérik Orbán Viktort, hogy tartson ki és változtassa meg Európát. – vette észre a Pesti Srácok.

„Orbán úr, ön az igazi európai politikus”

  • „Hajrá Magyarország!”,
  • „Csodáljuk a politikáját”,
  • „Magyarországgal vagyok, Orbán Viktorral vagyok”,
  • „Amit a német média közöl önről, az nem a német nép véleménye”

– ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek a magyar miniszterelnöknek. Teljesség igénye nélkül következzen pár a magyar kormányfő és politikája mellett kiálló támogató üzenet:

FORRÁS: PESTI SRÁCOK

A tengerentúlról is támogató üzeneteket kapott Orbán

Ha CSAK Magyarország, Lengyelország, Csehszlovákia (SIC!) és Ausztria elhagyná az EU-t, akkor az egész rohadt szervezetnek vége lenne, mielőtt Junker ki tudná nyitni a következő üveg konyakot.

– ezt már a Breitbarton írja egy olvasó.

FORRÁS: BREITBART

Magyarország támogatásához többen csatlakoztak a tegnapi vitáról megjelent cikk után, és amellett, hogy a magyar miniszterelnököt védik, a nyugati politikusokat bírálják.

FORRÁS: BREITBART

„Mindig gyanakodtam Sebastian Kurzra, mert ő a Külkapcsolatokért felelős Európai Tanács tagja, amely pedig egy Soros-szervezet.”

FORRÁS: BREITBART

„Az EU tagországainak nem szabad, hogy saját akaratuk legyen. Ezért is hozták be a megszállókat. Nekik az lenne a feladatuk, hogy leváltják az eredeti népet egy sokkal kevésbé intelligensre, akiket könnyebben lehet irányítani” – az olvasók egy része a tegnapi vitával kapcsolatban úgy véli, Magyarország is megérett arra, hogy elhagyja az Európai Uniót. Az egyik olvasó azt is felvetette, hogy ideje lenne kitalálni egy nevet Magyarország EU-ból való kilépésére a „Brexit” szó mintájára.

Milyen kedves nevet kitalálni Magyarország EU-ból való kilépésnek? Fenébe is, lépjetek ki!

Egy olvasó erre a „HungOut” nevet javasolta, ami egy szóvicc, az angol „hangout” szónak a kicsit módosított változata, ami egy olyan helyet jelent, ahol az emberek rendszeresen összegyűlnek. Különírva azonban akár a „hung out” azt is jelenti, hogy valami „lógott” valahonnan.

FORRÁS: BREITBART

(forrás:www.origo.hu)

A kormány jogi lépéseket tesz a Sargentini-jelentés elfogadása ellen

Morvai Krisztina: Érvénytelen a Sargentini-jelentés elfogadása