in , , ,

Ejha!!! – Sebastian Kurz betilthatja Soros György szervezetét Ausztiában

Sebastian Kurz a Your News Wire értesülései alapján kitiltotta a Soros György-féle Open Society Foundation-t, 28 napos ultimátumot adva a szervezetnek.

Sebastian Kurz a Your News Wire értesülései alapján kitiltotta a Soros György-féle Open Society Foundation-t, 28 napos ultimátumot adva a szervezetnek.

Sebastian Kurz az osztrák választások jobboldali nyertese, jövőbeli osztrák kancellár-jelölt, ultimátumot adott az Nyilt Társadalom Alapítványnak (Open Society Foundation), hogy 28 napon belül be kell szüntetniük működésüket Ausztriában. Amennyiben ezt nem teszik meg, jogi következményekkel kell szembenézniük.

A konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) győzött az előrehozott osztrák parlamenti választásokon 31 százalékos eredménnyel vasárnap a legfrissebb exit pollok eredmény szerint. A bevándorlásellenes FPÖ 26,8 százalékka akár a második legerősebb párt is lehet, miután néhány tized százalékkal megelőzhették az SPÖ-t (26,3 százalék). A több mint 6,4 millió választásra jogosult osztrák ma arról is döntött, hogy komoly változásokat szeretne az országban és újragondolná a bevándorlással kapcsolatos kérdéseket. Magyarországnak is fontos az eredmény, hiszen a kormánynak úgy tűnik, lesz egy újabb jó kapcsolata az EU-ban, ugyanis Kurz a “magyar megoldást” külföldi fórumokon már többször megvédte. 

Forrás: Your News Wire; Vezető kép: Your News Wire

(pestisracok.hu)

Mindenkit várunk hétfőn a Terror Házához

Lehet sivalkodni – Az EU- és bevándorláskritikus ANO nyerte a cseh választásokat