in ,

Ejha! Férgeknek, megtizedelendő tetveknek nevezte a fideszeseket az esztergomi ellenzéki jelölt

Ellenzéki színvonal: patkányozás, agyhalottazás után meg is érkezett a férgezés

Cserép János személyében összellenzéki polgármesterjelölt indul Esztergomban az októberi helyhatósági választásokon. A volt momentumos politikus mögé beálltak a szocialisták, a jobbikosok, a gyurcsányisták és a párbeszédesek is.

Cserép sokáig a Momentum helyi szervezetének volt az elnöke, azonban a tavalyi országgyűlési választások előtt kilépett a mozgalomból, mivel nem értett egyet a párt „különutas” politikájával. A politikus áprilisban – immár független jelöltként – 1,49 százalékot tudott elérni.

A férgeket ki kell ásni, a tetveket meg kell tizedelni, és engedni kell ezt a jobb sorsra érdemes várost paraziták nélkül növekedni, virágozni, gyümölcsöt hozni

– fogalmazott a polgármesterjelölt egy vasárnapi blogbejegyzésben. Cserép tehát férgeknek és tetveknek minősítette politikai ellenfeleit, s ezzel csatlakozott a szocialista Bangóné Borbély Ildikó által elindított „trendhez”, a patkányozáshoz és az agyhalottazáshoz.

Közben a Fidesz is állított jelöltet Esztergomban. Hernádi Ádám, a város turizmusáért felelős miniszteri biztos indul októberben Cserép János ellen. A városban 2014 óta a kormánypárti Romanek Etelka a polgármester.

(Nagy Gábor, 888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Megszólalt egy búvár: félelem a Duna fenekén

Csaba László szerint Orbán rendszere fenntarthatatlan