in ,

Csaba László szerint Orbán rendszere fenntarthatatlan

Megy a sivalkodás…

Megint itt vannak, sivalkodnak. Nemzethalált és 30-as éveket (a Horthy rendszerre gondolnak) vizionálnak megint, ismét.

Mint arról már írtunk, összeállt az áruló Beer Miklós püspök, Pálinkás József sértett, Jeszenszky Géza, aki ma már teljesen súlytalan, és a CEU üdvöskéje, Csaba László. Most ők vették át az ellenzéki értelmiségi szerepet. Egy darabig. Aztán ha ez is befuccsol, jön másik.

Csaba László most nagyot ment a Klub rádióban, ilyeneket mondott:

Mostanra a centrális erőtér az egyszemélyi irányítás megfelelője lett, vitáról nem is lehet szó, „lenini típusú párt” alakult ki.

Csaba László elvtárs, maga ezek szerint még nem látott lenini típusú pártot. Amelyik embereket lövetett agyon, amelyik lágereket és munkatáborokat, gulágot hozott létre, amelyik padlást söpört le, kuláklistázott, B-listázott, klerikálisozott. Miről pofázik maga? Az Orbán kormányt akarja hasonlítani a lenini típusú kormányzáshoz? Normális maga? Egyértelműen, és többszörösen demokratikusan választották meg az Orbán kormányt, miről pofázik hát maga? Nem unja még a hazudozásait? Ezt tanítja maga a CEU-n is???

Aztán ilyet is mondott még a CEU-s potentát:

a ’30-as éveket idéző egypártrendszer fenntarthatatlan. A kérdés az, mi jön a helyére, mert van egy pont, amikor azt kell mondani, minket nem a mostani játszma érdekel, hanem a következő bajnokságra gondolunk.

Milyen egypártrendszer Csaba elvtárs? Hm? Fidesz, KDNP, Kisgazda tömörülés, Magosz, Fidelitas, Lungo Drom, és még sokan benne vannak a mai kormányban, miről pofázik? Az egypártrendszer azt is jelenti, hogy rajtuk kívül más nincs. Akkor a Momentum, DK, LMP, Jobbik, PM, MSZP, Liberálisok, azok micsodák? Hm??
Ön egy hazugságra akarja építeni egy értelmiségi ellenzéki alakulatot?
Gratulálunk!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ejha! Férgeknek, megtizedelendő tetveknek nevezte a fideszeseket az esztergomi ellenzéki jelölt

Kemény Sajtóklub volt: Lesz-e nemzetközi botrány az úzvölgyi szervezett pogromból?