in , ,

Egyszerre semmisül meg hétvégén az MSZP és Magyar Péter politikai karrierje is

Szép hétvége ez

Néhány adalék ehhez a forró hétvégéhez: jönnek a viharok, tolja maga előtt a forró levegőt, a hatalmas párát, a Balatonon csak a vízben lehet megmaradni, de pihenni sem marad idő, mert a nagyvilágban dúlnak a háborúk és lassan már tényleg ott tartunk, hogy nyugat és kelet között a harcok olyan súlyosak lesznek, hogy szinte a fejünk felett húznak el a rakéták.

 

De itthon sincs nyugalom: hiába a Fidesz ilyen-olyan győzelme, EP választás és önkormányzati, a főpolgármesteri poszt még mindig nem tuti, hogy Kamu Gerié. De történt itt más is. Ezekben a pillanatokban mondott le az MSZP vezérkara:

 

Ezennel befejeződött a politikai rendszerváltás – Vége az MSZP-nek is! Ennyit az MSZP-ről: lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre

 

És ezzel párhuzamosan úgy néz ki bekövetkezett Magyar Péter politikai halála is:

 

Magyar Péter karrierje ezennel befejeződött – Innen már csak a vergődés jön

 

 

Mit is tehetnénk? Nagyon virgonc ez a hétvége politikai szempontból. Főzzünk egy finom kávét és nézzük a műsort, mert nagyon jó!

 

Szép hétvégét mindenkinek!

 

 

mindenszo.hu

 

 


Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

 

 

Ezennel befejeződött a politikai rendszerváltás – Vége az MSZP-nek is! Ennyit az MSZP-ről: lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre

Aki saját indulatait sem tudja kontrollálni, hogyan akar egy egész országot vezetni?