in ,

Ezennel befejeződött a politikai rendszerváltás – Vége az MSZP-nek is! Ennyit az MSZP-ről: lemondott Kunhalmi Ágnes és Komjáthi Imre

Az MSZP országos választmányi ülésén Komjáthi Imre és Kunhalmi Ágnes is lemondott a tisztségéről.

Az MSZP honlapján a vezetőség tagjai között már nem szerepel a két politikus, a névsor az elnökhelyettessel kezdődik.

 

A hazai szociáldemokrácia egészét, a baloldalt tekintve pedig én magam is rendkívül csalódott vagyok

– írta csütörtökön a Facebookon Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, miután a hétvégi választásokon a DK-MSZP-Párbeszéd koalíció a vártnál jóval gyengébb eredményt ért el – fedezte fel az ATV. Az DK-MSZP-Párbeszéd szövetség 367 ezer szavazatot kapott az EP-listára, ami 8,03 százalékos eredmény és két mandátumot jelent nekik.

A DK–MSZP–Párbeszéd az EP- és önkormányzati választások után Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke sajtónyilatkozatot tett, úgy fogalmazott a vereség után, hogy a baloldalnak harcolnia kell, hogy a társadalmat meggyőzze az általa képviselt értékekről. Hozzátette, több baloldali siker is volt az önkormányzati választáson, például Szombathelyen, Pécett, Szegeden, Szolnokon, Hajdúnánáson, Pakson, illetve több budapesti kerületben és a főpolgármesteri széket is megtartották.

 

(pestisracok.hu)

 

 


Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

Magyar Péter karrierje ezennel befejeződött – Innen már csak a vergődés jön

Egyszerre semmisül meg hétvégén az MSZP és Magyar Péter politikai karrierje is