in ,

Egyre fogy a levegő a főpolgármester körül

Bizony, fogy

A valóság és a virtuális tér általában nem egyezik. Életünk során sokan mosolyognak a közösségi oldalaikra feltöltött fotókon, pózolnak, mutogatnak, eljátsszák, hogy boldogok, közben nem azok. Reggel hatkor kelnek, robotolnak, este meg hazaesnek a munkából. Ezekről a pillanatokról valamiért nem készülnek “boldog” fotók. Nos, ugyanez a helyzet a fővárossal is.

Van egy folyton politizáló, vádaskodó, feszültséget generáló főpolgármester, azaz, amit az emberei megírnak a virtuális térben, és van a szürke valóság: rovarhotel, adóemelések, kerületi adóemelések, garázsdarázs, bringasáv, 50 halott a Pesti úti idősotthonban, áramlopás Erzsébetvárosban, túlárazott Lánchídfelújítás, kamu-BUSZ tender, elmaradt 20 ezer Forintos fűtéstámogatás, aszfaltfestés, és más ostoba politikai akciók, stb. stb. Igen, ez a helyzet.

(Kép: az unatkozó fővárosi Operatív Törzs)

Mivel már nincs semmi, amit a főpolgármester fel tudna mutatni elmúlt másfél éves tevékenységéből, marad hát a közösségi oldalas kommunikáció, a sivalkodás, a nyivákolás, a kislányos, férfiatlan visítozás, panaszkodás. Már saját szövetségesei között is látják, hogy Karácsony Gergely egy igazi balfasz, és éppen ezért egyre fogy a levegő körülötte. Baranyi Krisztike mögül is kihátráltak, a Várban a mosónő, az Ötödik Uszály Mártika pedig 270%-al emelte a lakbéreket.

Az álbusz-kamu-BUSZ beszerzés lesz a jelek szerint a főpolgármester veszte.

Egész más a kampány, az ígéretek, a közösségi médiás hazug kommunikáció, és a szürke, rideg valóság, ahol csak egy amatőr senkiházi embert látni, aki szétveri Budapestet.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kocsis Máté belendült: a járvány gazdasági hatásait enyhíteni kell, nem hisztizni, főpolgármester úr!

Nem stadion – Teljesen új katonai járművek gyártása indul meg Magyarországon