in ,

Egy magyar színész is megszólalt Mészáros Lőrinc yachtjáról

Ellenzéki balhé-kopók, epét hányók, savat köpők

A balos média-haladárok úgy csaholnak és lihegnek a levadászni szándékozott áldozatuk nyomában, jelenleg a jobboldal kötcsei találkozóján, de bárhol, ahol szagot kapnak, mint vadászkutyák a préda felhajtásakor.

 

Gazdáik kiadták a jelszót ,,torokra” és ők teljesítik az elvárást.
Egyetlen különbség a kopók és a balos médiamunkások között, hogy az ebek nem szorongatnak buzogány méretű mikrofonokat a mellső tappancsaikban. A mikrofonos vérszagra gyűlők a közzétett videóik tanúsága szerint a szerénységről, puritánságról vallatják az érkezőket és udvariatlanabbnál udvariatlanabb kérdeseikkel ostromolják a kiválasztott célszemélyeiket. Nézem a kérdezők arcát és szégyellem magam. Ennyire piti módon, ennyire színvonaltatanul és erőszakosan belemászni emberek aurájába és napestig cucliztatni őket a nagyméretű ,,lölő” cumijuk irigységre és polgárpukkasztásra játszó kérdésfelvetéseivel, szinte szürreális élmény és rettenetesen viszolyogtató.

Ezek a csahosok tényleg azt gondolják, hogy emberek egymással szembeni uszításával majd hatalomba segítik saját oldaluk csókosait, úgynevezett milliárdosait?

Ha egy kicsit ellépünk Magyarországtól, szerintük Nyugaton a megszámlálhatatlan mennyiségű milliárdos – akikhez képest Mészáros Lőrinc vagyona aprópénznek számít – politikai beágyazottsága teljességgel kizárt, mind makulátlan módon politikasemlegesen jutott magas polcra? Na ugye!
Van viszont ennek a lölőzésnek egy másik oldala is. Történetesen az, hogy mintegy 80-100 ezer embernek ad munkát a cégein keresztül. Miért nem erről pampognak hálaittas képpel a balos mikrofon szorongatók? Minden korban voltak vezetők és vezetettek. Adjanak hálát a balos sajtó károgói annak, hogy nekik nem ennyi emberért kell felelősséget viselniük, mintsem hogy azon rugózzanak egyfolytában, hogy az illető a miniszterelnök bizalmi embere.

Mindannyian azokkal dolgozunk szívesen akikben megbízunk, akikkel fél szavakból is képesek vagyunk megérteni magunkat. Ne Mészáros Lőrinc yachtját irígyeljék, hanem inkább arra törekedjenek, hogy saját életük eddigi kis hajtogatós papírcsónakjából maguk is képesek legyenek átülni egy magasabb szintet jelentő kategória versenyképesebb hajójába, hiszen ,,Navigare necesse est.”

Bognár Zsolt  /Parabolha/

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Helikopterbaleset után repülőgépbaleset! Mi történik itt? Megszólalt a rendőrség a börgöndi repülőgépbalesetről

Azért ott volt pénz lóvéra – Ezermilliárd rubel: ki örökli Prigozsin vagyonát?