in ,

Egy Föld S. Péter nevű cickány nekiment Apáti Bencének

Egy szennyportálon sértegette a Magyar Nemzet főmunkatársát

Most Föld S. Péterről lesz szó. Arról a Föld S. Péterről, aki állandóan hazudozik a 168 órában, a Népszavában, vagy éppen a Hírklikken. Arról a Föld S. Péterről, akit Bayer Zsolt egy darab szarnak nevezett. De többek között „nyomorult szarjankó”-nak is nevezte Bayer Zsolt Föld S-t. Hogy miért? Akit érdekel, itt részletesen elolvashatja.

Az a lényeg, hogy Föld S. Péter jó komcsi, és rühelli a magyarokat. Föld S. elvtárs ránézésre sem az a keresztény típus, inkább amolyan ateista, magyargyűlölő. Vallása a pénz, és a libernyáknak levés.

Kb. 1 éve mi is írtunk már róla, mert akkor Kövér Lászlót támadta meg:

Föld S. Péter durván nekiment Kövér Lászlónak – Itt a válasz Földes elvtársnak!

 

 

Föld S. elvtárs most Apáti Bencét kóstolgatja a Hírklikk nevű szennyportálon.

Szerintünk Föld S. csak irigy, mert nem tud olyan jól írni, mint Apáti Bence. Ezért most Föld S. elvtárs kesereg. Azért kesereg, mert Apáti heccportálnak nevezte a Hírklikket a Magyar Nemzetben, erre Föld S. elvti nagyon berágott. Pedig Apáti csak az igazat írta meg, és még finoman is fogalmazott. Pont azon a Hírklikken „lakájmédiázza” a Magyar Nemzetet az elvtárs, amelyik tövig ott van Gyurcsány és a baloldal seggében, hatalmas, brutális nyelvcsapásokkal. Föld S. elvtárs szerint Apáti cikke semmiről sem szól, mégis egy egész cikket szentel annak az elvtárs, hogy Apáti Bence cikke nem szól semmiről! Ha ez igaz, akkor a semmiről miért kell megírni egy cikkben, hogy az semmi? Itt valami nem stimmel, Föld S. elvti!

 

Ha Föld S. Péter hallgatott volna, bölcs maradt volna. E helyett megszólalt, és kiderült, hogy ő csak egy hülye segg. 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

 

Zsö szvi francia tanár+plüssmacik+virágok! Nyugat-Európa még mindig nem érti, hogy háborúban áll!

Bréking! Kiderült, kik az egyetemfoglalók!