in ,

Egy Föld S. Péter nevű antimagyar hivatalosan is kinyalta Joe Biden s—ggét – Ezt írta

Egy szava nem igaz

Juszt László után a Föld S. Péter nevű antimagyar faszputtony is a színre lépett. 

Rögtön ki is nyalta az amerikai elnök seggét. Olvassák csak:

„Tisztelt Joe Biden úr! Ezennel kijelentem, hogy engem személy szerint nem sértett meg azzal, hogy Orbán Viktort tavaly ősszel totalitárius gengszternek nevezte. Mindezt azért kívánom az Ön tudomására hozni, mert a magyar miniszterelnök a Fox Newsnak adott interjúban azt állította, hogy Ön ezzel a megfogalmazással az összes magyart megsértette. Szeretném biztosítani Önt Elnök úr, hogy engem ezzel Ön nem sértett meg. Engem Ön azzal tudott volna megsérteni, ha Orbánt tisztességes, demokratikus politikusnak nevezi. Na, azon aztán tényleg nagyon berágtam volna!

Megjegyzem, más magyarok sem sértődtek meg az Ön jelzőjén. Van egy ismerősöm, aki gazembernek szokta nevezni Orbánt, és szerinte szégyen, hogy ez az ember még mindig Magyarország miniszterelnöke. Egy másik illető, akit szintén van szerencsém személyesen ismerni, tolvaj maffiózóként szokta említeni Orbánt.

Az Ön által totalitárius gengszternek nevezett Orbán Viktornak régóta van egy kényszerképzete, miszerint Magyarországnak képzeli magát. Ha őt bírálják valamelyik nemzetközi fórumon, azt gondolja, hogy Magyarországot támadják. Sajnálatos módon, miniszterelnökünk állapota az utóbbi időben súlyosbodott: már nemcsak Magyarországnak, de összesmagyarnak is képzeli magát.

Elmondanám Önnek Elnök úr, hogy mi, magyarok, nem sértettek, hanem szomorúak és dühösek vagyunk, amiért Magyarországnak még mindig Orbán Viktor a miniszterelnöke. Ennek az embernek, akit Ön tavaly ősszel totalitárius gengszternek nevezett, azért kell távoznia a hatalomból, mert tettestársaival együtt szétlopták az országot, lerombolták a jogállamot, padlóra küldték az egészségügyet, az oktatást. Romlott a versenyképességünk, megvetett, lesajnált páriái lettünk a világnak. Orbán Magyarországában a csókosok kapják a zsíros falatokat, miközben a gyakorta hivatkozott magyar embereknek szerény alamizsnának sem nevezhető moslék jutott. Ennyi szegény ember utoljára Horthy kormányzása idején élt Magyarországon, ekkora nyomor utoljára a múlt század húszas-harmincas éveiben volt a mi országunkban.”


 

Íme a seggnyalás. Cuki, nem?

Néhány hozzáfűznivaló:

  • 2010-ben a mélyszegénység  mértéke 24% volt, ma 10% alatt van
  • Cseh Katalin mióta az Orbán-kormány csókosa?
  • hogy lenne szétlopva az ország, hogy ingyen étkeznek az iskolában a gyerekek, ingyen kapják a tankönyvet, és közel 100 kórházat felújított a kormány, valamint a 3 tonna aranytartalékunk 11 év alatt 94 tonnára növekedett? Ezt hogyan magyarázod, Te fasz?

Hogy kicsoda, micsoda Föld S. Péter?

Hát Joe Biden hivatalos seggnyalója! Utálja a magyarokat, és nyalja Amerika seggét.

Csak nézzenek rá az undorító liberális pofájára! Hát nem undorító? Hányinger.

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

A nyúltolvaj Juszt László megint Orbán Viktort sértegeti

A szemkilövető szerint a „Hollik nevű csávó egy szimpla verőember. Aljacsávó” – Íme Hollik István válasza a szemkilövetőnek