in ,

A szemkilövető szerint a “Hollik nevű csávó egy szimpla verőember. Aljacsávó” – Íme Hollik István válasza a szemkilövetőnek

Hollik: Lehet, hogy megsütötte a kötcsei nap Ferencünket, javaslok árnyékot és egy jó fröccsöt

Hollik István Facebookon reagált Gyurcsány Ferenc bejegyzésére.

 

 

Hollik István pénteki videónyilatkozatában azt mondta: a Fidesz választ vár arra, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke és Karácsony Gergely főpolgármester, a bevándorlás támogatásán túl, mit titkol még a választók elől. Gyurcsány Ferenc erre válaszul Facebook-bejegyzésben kelt ki a Fidesz kommunikációs igazgatója ellen, többek között azt írta,

Egyetértünk a főpolgármesterrel abban, hogy ez a Hollik nevű csávó egy szimpla verőember. Aljacsávó”

Hollik István pénteken közösségi oldalán reagált a DK elnökének szavaira. „Ahogyan hazudott és eltitkolta az ország állapotát 2006-ban, úgy próbál most is kitérni a válaszok elől” – összegezte Hollik.

Azt nem tudtuk meg, mi is a baloldal valódi terve a bevándorlókkal, az SZJA-val és az LMBT-lobbival, csak bunkócska személyeskedés van. De hát a stílus maga az ember, ugye Ferenc?”

– tette fel a kérdést a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hollik a „verőemberezésre” annyit mondott: nem ő adott utasítást, hogy „szemeket lőjjenek ki és ártatlan tüntetőket verjenek véresre Budapest utcáin. Az bizony Gyurcsány elvtárs volt”.

Lehet, hogy megsütötte a kötcsei nap Ferencünket. Javaslok árnyékot és egy jó fröccsöt. Egészség!”

– zárta bejegyzését Hollik.

 

 

Add tovább!

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

      Egy Föld S. Péter nevű antimagyar hivatalosan is kinyalta Joe Biden s—ggét – Ezt írta

      Japán lap: Magyarország a világon a harmadik legsikeresebb ország a járványkezelésben