in ,

Egy Fideszes levele annak a Fegyőrnek, aki a Hír Tv-ben tovább fenyegette a jobboldalt

Kedves Fekete-Győr András

Változtatás nélkül közöljük a levelet, amit tegnap este kaptunk Fegyőr Hír Tv-s szereplése után.

 

Kedves Fekete-Győr András!

 

Nem sok korkülönbség van köztünk. Én 27 éves vagyok, Te 31, engedd meg, hogy tegezzelek. Jobboldali családban nőttem fel, úgy is nevelkedtem, a hazaszeretet nekem alap, ezért soha nem fogok a baloldalra szavazni.

A Hír Tv-s szereplésed kapcsán engedj meg pár gondolatot. Azt írtad a beszélgetés után a Facebook oldaladon, hogy annyi volt a célod, hogy elmondd a fideszes Hír Tv nézőknek a Momentum programját. Gondolom azért, hogy szimpatikus legyen számukra is a Momentum. Miután vége lett a beszélgetésnek, abból én azt szűrtem le, hogy a programotok része a Fideszes sajtómunkások, vállalkozók börtönbe zárása, vagy valamilyen szankcionálása úgy, hogy a BTK-t módosítjátok. Nem tudom ki az a hülye Fidesz szavazó, akinek ez szimpatikus.

Kedves András!

Fogalmam sincs mi volt a célod, mert a Hír Tv-s szereplésedtől nemhogy nem lett szimpatikusabb számomra a Momentum, hanem még visszataszítóbbá vált. Nincs szükség rátok a politikában, a rendszerváltás előtti rendszert hoznátok vissza! Nem kérünk belőle!

Tiszelettel,

 

Székely Endre

 


 

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Kezdődik: Washington tevékenységük azonnali felfüggesztésére szólította fel az Északi Áramlat-2 megépítésében részt vevő vállalatokat.

Gyáva baloldal: Szaniszló után a disznószemű Vásárhelyi Mária is visszavonta bejegyzését a Kossuth díj kapcsán