in , ,

Egy döbbenetes levél – USA választások – Trump ügyvédje ledobta az atombombát és a magyar média alszik

Ideje felébredni, magyarok!

(Döbbenetes levelet kaptunk, változtatás nélkül közöljük. A szerk.)

Ha ennek csak a fele igaz, már az is sok…

Trump ügyvédje ledobta az atombombát és a magyar média alszik. Csak a Ps hozta…

Borzalmas! A sajtótájékoztatót már magyarul kellene feltölteni mindenhová!

Szó volt Sorosról, Black Lives Matterről, Antifáról… Részletesen bemutatták hol, mekkorát csaltak a demokraták… NAPOKIG EZT KÉNE GÖRGETNI!!!! DE ALSZUNK!!!!! HIHETETLEN!!! A ballib média fordított esetben szétszedné Trumpot. Napi 20 cikkben.

 

AZ AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁS EREDMÉNYEIRŐL Az amerikai hadsereg az új parancsnokság alatt razziát folytatott egy Frankfurt am Main-i adatközpontban, és lefoglalt egy SCYTL szervert, amely meghamisította az amerikai választások eredményét!

Az információt Texas állam republikánus kongresszusa megerősítette, a rajtaütés kiszivárgott információi szerint Donald Trump elsöprő többséggel megnyerte az amerikai választásokat! A razziát nem sokkal azután hajtották végre, hogy Donald Trump kirúgta Mark Esper védelmi minisztert, és a Pentagon többi kulcsfiguráját lojalistáival váltotta fel! Információk szerint államcsínyt kíséreltek meg a külföldi államhatalmak a választásokba való beavatkozás segítségével! A kiszivárgott információk szerint a SCYTL szerver eredeti és hamisítatlan adatokat tartalmaz az amerikai választásokról, az eredmény megdöbbentő, ugyanakkor nem meglepő az alternatíva szempontjából. Hamisítatlan adatok szerint Donald Trump elsöprő győzelmet aratott és 410 elektori szavazatot nyert, Joe Biden ugyanakkor csak 128 szavazatot.

Az amerikai hadsereg megszerezte a szervert, és Donald Trump elnök, ahogy a Twitteren megígérte, mindent kiad a jövő héten, vagy ha nem is mindent, legalább azokat az alapvető információkat, amelyek nagy pánikot okoznak a Deep Stateben. Most kiderült, hogy ki állt e megtévesztés mögött. A spanyol SCYTL vállalat volt, amelynek frankfurti szerverére áramlottak az USA-ból származó választási adatok, és ezen a szerveren forgatták ki az adatokat, változtatták meg, módosították, majd kiküldték vissza az USA-ba.

Mindezt csak azzal a céllal, hogy elkerüljék a bűncselekményeket követő büntetőeljárások megkönnyítését, mert az amerikai bíróságok az Egyesült Államokon kívül elkövetett amerikai bűncselekményeket nem üldözik. A Deep State úgy véli, hogy ha Joe Biden lesz az elnök, a régi elnöki rendelettel megsemmisíti az üldöztetést, és az FBI mindent elhalaszt, mert senki sem foglalkozik olyan bűncselekménnyel amit valahol Németországban követtek el.

De Donald Trump zseni. Már jó előre elrendezte az ügyet. 2018. szeptember 12-én Donald Trump aláírta az Egyesült Államok választásain történő külföldi beavatkozás esetén bizonyos szankciók bevezetéséről szóló végrehajtási rendelet [1] elnöki rendeletét, vagyis a végrehajtási rendelet szankciókat vezetett be az Egyesült Államok választásaiba való külföldi beavatkozás esetén. A játéknak messze nincs vége! Közben ugyanott újabb cikk jelent meg videókkal – ennyi rövidítve: A dallasi biztonsági könyvvizsgáló cég megerősítette, hogy az amerikai választópolgárok szavazatai egy szerverre kerültek a németországi Frankfurtban!

A texasi vállalat elemzői megállapították, hogy a Dominion szavazószoftverének forráskódja, amelyhez a SCYTL európai szervert biztosított, a QSNATCH malware távoli hozzáféréshez, amely lehetővé teszi a választói szavazatok megváltoztatását, új adatbázisok átírását és létrehozását, a szavazatok megfordítását, összeadását és kivonását, mindezt valós időben, közvetlenül a felhőből (cloudról) külföldről, ahonnan aztán a hamis változásokat visszatöltik a szerverekre és a választási gépekre a választókerületek és az egyes amerikai államok szintjén!

Rudolph Giuliani, Trump egyik ügyvédje már nyilvánosan kijelentette, hogy a pennsylvaniai választási szavazáson legalább 650 000 szavazatot számoltak meg, amelyeket nem is vettek figyelembe. Giuliani kijelentette, hogy az USPS, az amerikai postaszolgálat informátorai már jelentkeztek, megerősítve, hogy a postai alkalmazottak utasítást kaptak arra, hogy a határidő lejárta után érkező postaládák több dobozát visszadátumozzák.

A gyakorlatban akkor számolták azokat a szavazatokat, amelyek eredete kétséges, amikor a szavazóhelyiségek már zárva voltak. A volt New York-i polgármester változatát teljesen megerősíti egy másik amerikai posta alkalmazott, Richard Hopkins, aki elmondta a Project Veritas amerikai oldalnak, hogy az USPS alkalmazottait arra utasították, hogy hamisítsák meg a dobozokon a dátumot, és így kötelezzék el magukat. Ez mind szövetségi bűncselekmény. A bizonyítékok azonban nem csupán a tanúk nyilatkozatait érintik, még kevésbé Giuliani ügyvéd nyilatkozatait. A bizonyítékokat a választási adatok elemzése is tartalmazza, amelyeket gyakorlatilag egyetlen amerikai és olasz média sem mutat be a nemzetközi nyilvánosság előtt. A média küldetése valójában az igazság elrejtése és a választások hamis narratívájának támogatása.

Déri Zsuzsánna

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Kovács István lehet Szájer József utódja

Tombol a korrupció Budapesten – Kamucéget hozott ki nyertesnek a BKV