in ,

Ébresztő, magyarok! 2 évünk van

Kevés időnk van

Ébresztő, magyarok! Meg kell erősítenünk magunkat, 2 évünk van az egészre!

 

Egy gazdaságot kutató szövetség, ami minden GKI és Csaba László (CEU oktatója) hazugságra azonnal válaszol

Rendkívül káros jelenség, hogy ha valaki politikai motivációból hazudik a magyar gazdaság állapotáról. A GKI és Vértes András direkt ezt csinálja, immáron hosszú évek óta. Csatlakozott hozzá Csaba László, a CEU oktatója, aki válogatott hazugságokkal bombázza a gazdasághoz nem értő magyar lakosságot. Erre sürgős válasz kell! Civilek, valódi civilek és szakértők, hozzanak létre egy olyan gazdaságot kutató szövetséget, amelyik monitorozza a médiában megjelenő hazugságokat, és  azonnal válaszol a hazugságokra!

 

Nemzeti érdekérvényesítés

A DK és a Momentum megerősödésének köszönhetően egyre nagyobb nemzetárulásokat követnek el az említett pártok. Brüsszelben a DK és a Momentum, Erdélyben és a Felvidéken pedig újonnan a Momentum követ el egyre nagyobb, és károsabb árulásokat, aminek a határainkon túl élő magyarok isszák meg a levét.
Egy olyan nemzeti érdekérvényesítő civil körre, ha tetszik polgári körre van szükség, amelyik azonnal, nagy hangerővel megszólal (akár idegen nyelven is), ha sérülnek a magyar nemzeti érdekeink, történjen az bárhol a világban. A kormánytól függetlenül, de együttműködő civil körre lenne szükség!

 

Nemzeti közösségek építése az online térben, és a valóságban – Polgári körök újratöltve

Nincs sok időnk, csupán két évünk. Ennyi idő alatt kell megerősítenünk az online térben, a webkettes térben jelenlétünket: Instagram, Snapchat, erősebb Facebook jelenlét, Podcastok, Youtube influenszerek, Tik-tok, Youtube csatornák.  Szükség van egy fiatalokból álló csapatra, aki szakértően bánik az online világgal, és képes a webkettes közösségi oldalak biztos kiépítésére, azok működtetésének, és ennek az ismeretnek eljuttatására a nemzeti oldal számára hogy a többiek is megtanulják. Nagyon kevés időnk van, a munkát szinte azonnal el kell kezdeni!

Az őrzők

Fiatal és idősebb tagokból álló értelmiségi civil szerveződés kell, amelyik legalább havonta egyszer, kétszer megszólal fontos közéleti ügyekben: pl Atlétikai vb, vagy Szent István szobor ügyben erősen hallatja a hangját, sajtótájékoztatót tart, és felszólítja akár akciókra is a lakosság nemzeti részét. Szükség van rájuk, nem elég, ha a Fidesz mond valamit egy sajtótájékoztatón! Sportolók, olimpikonok, jogászok, ismert személyek álljanak össze, és alkossanak egy való civil kört, amelyik rendszeresen hallatja a hangját!

 

 

Nem ártana, ha a fentieken a jobboldal elgondolkodna, és cselekedne.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ilyen rendkívül indulatos Civil kör még nem volt – Videó

Ez sokáig tartott – Az MSZP beismerte, hogy Lackner beszél korrupcióról a kiszivárgott hangfelvételen – Videó