in , ,

Ebben az országban…..

Bármi elképzelhető

Ebben az országban bármi elképzelhető, és annak ellenkezője is.

Ebben az országban szabadon lehet 3 millió kormánypárti szavazót akasztással fenyegetni. A hatóság nem tesz semmit.

Ebben az országban azok kapnak 100 milliós kártérítést, akik 2000 órát lógnak az iskolából, a többi iskolatársat pedig zaklatják, egyes “károsultak” pedig nemes egyszerűséggel a folyosóra szarnak. A kislányokat megerőszakolással fenyegetik. Ezért ma 100 millió forint kártérítés jár az elkövetőknek.

Ebben az országban le lehet mészárolni késsel két fiatalt fényes nappal gond nélkül a fővárosban a Deák tér közelében, mindezt úgy, hogy a főpolgármester egy szót sem szól. Ha a kormány szigorítani akar, akkor pedig diktatúrát kiáltanak, miközben szélsőséges antifasiszták a gyilkosoknak adnak igazat, ezzel is biztatva a kisebbséget, hogy tovább gyilkoljanak. A hatóságok hallgatnak.

Ebben az országban liberális politikusok gond nélkül fenyegethetik a más pártra szavazókat lámpavassal. A hatóság nem tesz semmit, nem lép.

Ebben az országban egy elítélt bűnöző még az Ügyvédi Kamara tagja lehet, akit közben a VII. kerület DK-s polgármestere több tízmilliós szerződéssel kínál meg. Akit ráadásul 2019 októberében a választók mandátumhoz is juttattak. A bűnözőnek szavazat jár.

Ebben az országban egy polgármester nyíltan lophat Kispesten, egy tévé felfedi a teljes maffiaszövetséget, a hatóságok pedig nem tesznek semmit (állítólag nyomoznak). A polgármester jutalma fővárosi megbízatás, egyenesen a főpolgármestertől.

Ebben az országban a bűnözők kapnak kártérítést. Átlagban évente 1 millió jár nekik. Nem süt be a nap, rossz körülmények között ülnek a börtönben az erőszaktevők, a gyilkosok, a tolvajok, a gazemberek. Jutalom: sokmillió forint.

Ebben az országban egy liberális énekes bátran lámpavasra kívánhatja a másként gondolkodókat, a hatóság sehol, senki sem tesz semmit.

Ebben az országban bátran garázdálkodhatnak olyan külföldről finanszírozott álcivil szervezetek, amelyek összeugrasztják a magyart a magyarral. A számlát pedig mindig a kormány, és mi, állampolgárok fizetjük.

Ebben az országban bátran szabad gyűlölködni, kiabálni, megszentségteleníteni a törvényhozás épületét, rongálni, kormánypárti irodák ablakait betörni, de nem kell aggódni, a bíróság úgyis megoldja “okosba”.

Ebben az országban folyamatosan a többségi társadalom érdekei sérülnek. Ha szólni merünk, lerasszistáznak, lenáciznak minket.

Ebben az országban bátran lehet Jézust fattyúnak nevezni.

Ebben az országban következmények nélkül lehet a keresztényeket kiirtással fenyegetni.

Ebben az országban szabadon lehet Jézust, és a keresztényeket szidni, de ha ez a többségnek nem tetszik, és elmondjuk a véleményünket, mi vagyunk a rasszisták, antiszemiták, kirekesztők.

Ebben az országban azokat tiltják ki a közösségi médiákból, akik a többséget képviselik.

Ebben az országban szabadon uralkodhatnak, követelőzhetnek mindenféle kisebbségek, de közben a többséget senki sem hallgatja meg.

Ebben az országban nyíltan vonulhatnak fel sátánista pedofilok, a még egészséges lelkületű gyermekeknek súlyos lelki sérüléseket okozó melegek. A gyermekvédelmi törvényeket senki sem tartja be, és senki sem tartatja be.

Ebben az országban a melegek nyugodtan vonulgathatnak, és sértegethetik a többségi társadalom kultúráját, vallását, identitását, de ha mi mondunk róluk egy szót, azonnal kitiltanak a közösségi médiából.

Ebben az országban a bíróság a bűnösöknek ítél meg kártérítést.

Ebben az országban egy gyilkosságot 10 évvel meg lehet úszni. És milliós jutalommal szabadulsz.

Ebben az országban a kisebbség nyomja el a többséget, pedig nem is ők kormányoznak.

Ebben az országban mindenki aggódik az állatokért, de az abortusz miatt az ártatlan, élni akaró gyermekéletek kioltásának tízezrei miatt szinte senki sem kiált fel. Az egyház hallgat. A hatóságok hallgatnak, hiszen jogszerű a gyilkosság.

Ebben az országban nagyon el van rontva valami.

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg másokkal is!

Deák tér: több ezren emlékeztek a késsel kivégzett fiatalokra – Videó

Bravó! Ez a szar ember (a főpolgármester) máris lenácizta a deák téri megemlékezőket