in ,

Deák tér: több ezren emlékeztek a késsel kivégzett fiatalokra – Videó

Rendőrségi tiltás ellenére is megemlékezést tart a Mi Hazánk

A rendőrségi tiltás ellenére megtartja az Országos Roma Önkormányzat székháza elé tervezett kegyeleti megemlékezést a Mi Hazánk. Múlt pénteken hajnalban a Deák Ferenc téren többen összeverekedtek, majd két embert halálra késeltek.

Gáll Csongor, a Hír TV tudósítója nemsokkal 18 óra után arról számolt be, hogy egyelőre csak néhány embert látott csak, akik feltehetően a kegyeleti megemlékezésre érkeztek a helyszínre. Jelenleg úgy tűnik, hogy a megemlékezést az Országos Roma Önkormányzat előtt nem tudják megtartani, mivel azt és annak környékét hermetikusan lezárták a rendőrök – mondta el a tudósító.

Gáll Csongor arról is beszélt, hogy a helyszínre mintegy 20-30 kisbusszal érkeztek készenléti rendőrök, és nemcsak a Dohány utcán, hanem a környéken, többek között a Blaha Lujza téri parkolóban is fokozott a rendőri jelenlét.

A tudósító emlékeztetett arra, hogy a Dohány utcai megemlékezés 18 órakor kezdődött volna, de egy nagyobb megemlékezés 19 órakor lesz a Deák téren. Utóbbit a futballszurkolók szervezték, az egyik áldozat ugyanis a köreikbe tartozott – hangzott el.

(hirtv.hu)

(Kezdőkép: Pressio Facebook oldal)

Oszd meg másokkal is!

Óriási botrány: akcióban az ellenzék! Miskolc is a csőd szélére sodródott – 7 hónap alatt 7 milliárd forint hiány keletkezett.

Ebben az országban…..