in ,

Durvul a háború a Jobbikban: Lemondásra szólították fel egymást az elnökség tagjai – Hangfelvétel

Óriási vihart kavart a pártban a Jobbik „őszödi beszéde”, melyben Mirkóczki Ádám azt állította, hogy minden hazugság volt, amit a párt korábban állított és képviselt.

Óriási vihart kavart a pártban a Jobbik „őszödi beszéde”, melyben Mirkóczki Ádám azt állította, hogy minden hazugság volt, amit a párt korábban állított és képviselt. A választások előtt alig egy héttel a Jobbik elnökségében is elszabadult a pokol. Hangfelvétel bizonyítja, hogy egymást szólítják fel lemondásra az elnökség tagjai, akik félnek attól, hogy Vona lehallgatja őket.

A választások előtt alig néhány nappal ideges puccshangulat uralkodik a Jobbik vezetésében. A pártelnökön kívül már majdnem mindenki szembenézett a keserű igazsággal, hogy rövidesen csúnya bukáshoz vezet Vona Gábor a párt lelkét eladó politikája.

Megindult a helyezkedés is a jövőt illetően. Ki veszi át a leváltandó pártelnök helyét és hogyan majd lehet visszaszerezni a párt régi szavazóbázisát?

EZT IS AJÁNLJUK:

Nemcsak az elnökség, de a tagság körében is óriási felháborodást keltett Mirkóczki Ádám nyilatkozata miszerint egyértelmű hazugság volt a Jobbik nemzeti radikalizmusa, minden amit csak mondtak, állítottak ezen a téren.

Nagy a felháborodás a másik alelnök Schneider Tamás eltitkolt vadászbirtoka miatt is. Valóságos lavina indult el, felháborodott Jobbikosok támadják a párt Facebook oldalát, gyalázkodó kommentek árasztották el az elnökségi tagok netes felületeit.

A megzavarodott vezetők úgy próbálnak védekezni és előremenekülni, hogy egymást szólítják fel a lemondásra, írásban és szóban is. Teljes a bizalmatlanság, attól rettegnek az elnökség tagjai, hogy be vannak poloskázva az  ülések, hogy Vona testőrsége lehallgatóberendezéseket helyezett el a teremben.

Az elnökségen belül Toroczkay László követelte elsőként és leghangosabban vezetőtársa a mindent megtagadó Mirkóczki azonnali eltávolítását. Toroczkay bátran felvállalja mindezt az őt telefonon felhívó csalódott jobbikosok előtt.

Azt sem bánta már, hogy magnóra veszik és közzéteszik a szavait. Jobbikosok juttatták el a Ripostnak az erről szóló hangfelvételt.

(forrás:faktor.hu)

Agyhalál – Hidzsábot kéne hordania minden migránssimogató fehérnépnek – Zsóhár így megy szavazni

Balliberális értelmiségi erkölcs: orrbefogva szavazz Vonára