in ,

Durván betámadták az Echo Tv műsorvezetőnőjét, de a zsurpubi.hu végül árnyékra vetődött – Ez cumi

Nagyot akart a zsurpubi.hu

A továbbra is a Jobbik szócsöveként működő, mérhetetlen látogatottságú szennyportál, a zsurpubi.hu most úgy próbálja magára felhívni a figyelmet (szeretne még több látogatót, mert hanyatlik a csicska-portál) , hogy rugdossa az Echo Tv műsorvezetőnőjét, Dobos Marianne-t.
Azon élcelődnek (két cikkben is) a Jobbikos csicskák, hogy a Troll c. műsornak búcsúznia kell a nézőktől a Hír Tv – Echo Tv fúzió miatt. Annyira rá vannak állva az Echo Tv műsorvezetőnőjére, hogy ezt kétszer is megírták.

 

Így néznek ki ezek a pattanásos zsurpubi firkálmányok:

  

A teljes cikket nem is mutatjuk, elég ennyi belőle bőven. Nos, a címmel, mely szerint az Echo Tv Trolljai beleszaladtak a f@szerdőbe (mert mondjuk ki, erre gondoltak) csak az a baj, hogy ez nem az ECHO TV Troll műsorában szereplőkre érvényes, hanem a zsurpubi.hu kollegájára, a B. Ferenc Attila nevű fehérjehalmazra, ugyanis ő szaladt bele abba a bizonyos f@szerdőbe, hiszen a Troll ott folytatja, ahol abbahagyta: mennek a Hír Tv-be. Ezt már több hír, és maga az ECHO Tv reklám szpotjai is megerősítették.  EZ BIZONY CUMI, kedves B. Ferenc Attila!

Maradjunk annyiban, hogy a zsurpubi.hu úgy beszaladt abba a bizonyos erdőbe, hogy azóta sem talál ki belőle. A Jobbiktól rendszeresen megrendeléseket kapó csicskaportál ezt bizony most csúnyán, rettentő csúnyán benézte!

Na puszi, csicskák!

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Az Index nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele Törőcsik Mariba

Agyhalál – EP választás – Gréczy megfenyegette a magyarokat