in ,

Dúró Dóra: Ennyi ember hitét elvenni bűn és önzés volt (videó)

De akkor mit keresett a pártban?

 

Dúró Dóra vállalja a Mi Hazánk szolgálatát a magyar Országgyűlésben, én pedig vállalom, hogy zászlót bontunk, és ezennel bejelentem a Mi Hazánk Mozgalom, mint új politikai erő megalapítását – mondta Toroczkai László szombaton az ásotthalmi zászlóbontáson, amelyen nagyjából ezer ember gyűlt össze.

A Jobbik egykori alelnöke szerint ha látható, hogy az ő ötleteivel lehet választást nyerni, miért ne próbálnák meg egy olyan párttal, amit ő vezet. Kifejtette: 2010-ben az utcáról a parlamentbe jutották a Jobbikot, a kerítésről pedig ő kezdett el elsőként beszélni, a Fidesz tehát konkrétan „választást nyert a programjával”

Dúró Dóra beszédében többször is odaszúrt a Jobbiknak: „ennyi embernek csalódást okozni, ennyi embert megbántani, ennyi embernek elvenni a hitét, nem hogy nem érte meg, de bűn és önzés volt”. Egyúttal jelezte, nem adja vissza mandátumát, független képviselőként, de a Mi Hazánk Mozgalmat képviselve folytatja munkáját.

Az eseményen Pongrátz András ’56-os szabadságharcos is felszólalt, aki szerint a mozgalomnak vissza kell térnie a nemzeti, radikális vonalhoz, s minden olyan kezdeményezést támogatni, ami a magyarság érdekeit szolgálja.

Egyébként valamennyi szimpatizáns – legalább is akikkel stábunk a helyszínen beszélt – ezt is várja a Mi Hazánk mozgalomtól. Ugyanakkor Dúró Dóra, Novák Előd és Devecser polgármestere, Ferenczi Gábor is azt mondta a PestiSrácok.hu-nak, hogy az új pártot nem a radikális/néppárti felosztásban kell értelmezni, hanem úgy, hogy nemzetstratégiai kérdésekben a magyarság érdekeit fogják képviselni.

A videót Szecskó Petra és Tihanyi Rita készítették.

 

(forrás:pestisracok.hu)

NEM STADION! – Korszerű készülékek segítik az egészségmegőrzést Óbudán

AGYHALÁL – Macron pénzügyi szankciókkal sújtaná azokat, akik nem akarnak migránsokat befogadni