in ,

Dopeman Baranyi Krisztináról: a politikusnak vállalnia kell, hogy megméresse magát a ringben

„Én például imádok olyanokkal beszélgetni, akik meg akarnak fingatni, mert akkor tudom csillogtatni az erényeimet” – fejtette ki a rapper.

Az ATV Csatt nevű műsorában a közbeszéd állapotáról vitatkozott Horn Gábor, Gulyás Balázs, Pityinger László és Bencsik András. A beszélgetés során szóba került, hogy Baranyi Krisztina múlt hét pénteken nem volt hajlandó válaszolni a stúdióba meghívott újságíró kérdéseire, akit ócska, fizetett propagandistának nevezett. Az esettel kapcsolatban Pityinger László sem rejtette véka alá véleményét:

„Egy választott politikusnak nem csak a sajtónak, hanem mindenkinek kötelessége válaszolni. Egy demokrácia arról szól, hogy egy politikus felteszi valamire magát, és a hivatása nem csak az, hogy tesz dolgokat, hanem azokat alá is támasztja vagy megmagyarázza” – érvelt a rapper, majd azt is kifejtette, hogy szerinte

mindenki annak szeret nyilatkozni, aki azt kérdezi tőle, amit szeretne hallani, mert arra könnyű válaszolni.

Ez Pityinger László szerint készséghiányos politikusokat termel. Dopeman szerint Baranyi Krisztina hatalmas hibát követett el.

„Én például imádok olyanokkal beszélgetni, akik meg akarnak fingatni a beszélgetés során, mert akkor tudom csillogtatni az erényeimet. Ha valaki készséges politikus, és ott van a Pesti Srácoknak a riportere, aki őt kérdezi, na, ott fel lehet mosni vele a padlót. Ezért süllyed a politika színvonala is, és ezért lesz egyszerű hatalompolitikai játszma a magyar politika minden egyes szereplőjével együtt, mert egész egyszerűen az emberek nem merik vállalni azt, hogy bemenjenek a ringbe, és ott megméressék magukat” – fejtette ki Dopeman.

 

 

(mandiner.hu)

  

 

 

 

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 


LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 

Trombitás Kristóf: nem jó, de nem is tragikus – a félidős választásról

Tegyük tisztába végre: Dobrev Klára egy szélsőbaloldali politikus. A DK egy szélsőbaloldali párt