in ,

DÖNTÖTTEK! – A magyar települések elutasítják a Soros-tervet

 

Csütörtökön cikkünk megjelenéséig a debreceni, a kaposvári, a szolnoki és a szekszárdi önkormányzat is határozatban utasította el a Soros-tervet. Debrecenben és Kaposváron a baloldali ellenzék nem szavazott, míg Szekszárdon négyen a Soros-terv elutasítása ellen voksoltak – írja az MTI.

Papp László előterjesztésében azt írta, hogy Debrecen az egyik legnagyobb menekülttábornak korábban helyet adó városként a mindennapokból ismeri az illegális migrációval járó társadalmi kockázatokat. Papp szerint a menekülttábor bezárása

visszaadta a város nyugalmát, segített abban, hogy az egyik legbiztonságosabb megyeszékhelyként a város és a helyi gazdaság fejlesztésére fordítsuk energiánkat.”

A határozat szerint a közgyűlés elutasítja az illegális bevándorlók korlátok nélküli, kötelező, kvóták alapján történő betelepítését, a betelepítés végrehajtására irányuló Soros-tervet és bevándorlásszervező irodák működtetését. Ugyanakkor támogatja, hogy a kormány a helyi közösségi érdekekkel ellentétes, a települések jövőjét veszélyeztető törekvések ellen szükség szerint jogszabályok megalkotásával vagy kezdeményezésével is fellépjen – foglalt állást a debreceni közgyűlés.

Hasonló dokumentumot fogadtak el Kaposváron és Szekszárdon is. A tolnai megyeszékhelyen így fogalmaztak:

a településekre komoly fenyegetést jelentő, tömeges betelepítés miatt felkéri Magyarország kormányát, hogy ha kell, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlást szervező Soros-szervezetek ellen.”

Míg Kaposváron Szita Károly felszólította az ellenzéki képviselőket, mondják ki, hogy valójában illegális bevándorlást akarnak.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

(videó) Beindult a magyar diplomáciai gőzhenger

HOPPÁ! – A horvátok is rátértek az orbáni útra