in ,

Dömsödi az LMP színeiben indul – Gratulálunk!

Ez oszt igen! :D

Nagy bejelentést tett az egykori tévés, aki jelenleg a Nógrád megyei Pásztó polgármestere. Dömsödi Gábor egy lakossági fórumon rukkolt elő azzal, hogy polgármesteri székét tavasztól parlamentire cserélné, méghozzá az LMP színeiben.

Dömsödi Gábor beállítottsága eddig sem volt titok. A tévés valamikor közös médiacéget vitt Friderikusz Sándorral, aztán a baloldali kormányok idején híradót is vezetett, de később átnyergelt a bulvár műfajra, és többek közt a Telemázli, a NÉVshowR és a Párshow műsorokban lehetett látni. Később felhagyott a műsorvezetéssel, de annál szívesebben jár be az ATV-be, Havas Henrik műsorába, ahol sűrűn vendég. 

Három éve elindult a polgármesteri tisztségért saját településén, a Nógrád megyei Pásztón, akkor még függetlenként. A mandátumából két év van még vissza. A Blikk tudta meg, hogy a helyi szintű politizálásból szintet lépne Dömsödi, és az LMP egyéni jelöltként indítja a tavaszi országgyűlési választáson. Az LMP a hírt megerősítette.

A tévés egyébként korábban akkor hívta fel magára a figyelmet, amikor egy WC-tartályban megtalált egy rabló által odarejtett ötmillió forintot. Végiggörgetve Dömsödi Gábor Facebook-oldalát, kiderül, hogy régebb óta foglalkozik országos politikai ügyekkel, és tolja a baloldal, azon belül az LMP szekerét. 

Forrás: Blikk. Vezető kép: Facebook

 

(pestisracok.hu)

Szorul a hurok Botkáék nyaka körül

Nem meglepő – Nézőpont Intézet: Soros Györgynek az Európai Parlamentben van a legerősebb befolyása