in ,

Dombóvári Istvánnak és Aranyosi Péternek jó, ha Bécsben migránsok késelhetnek – Lázárt lejárató videót készítettek – Beszálltak a kampányba

Ennyi tudnak ezek a szerencsétlenek

NYÍLTAN A BEVÁNDORLÁSPÁRTI ELLENZÉKNEK KAMPÁNYOL ARANYOSI PÉTER ÉS DOMBÓVÁRI ISTVÁN

 

Lázár János olyan dolgokról beszélt Bécsben, ami valós. Ezért akarják lejáratni. Ezért vette le a Facebook is a videót: fáj a valóság (a nagy botrány hatására aztán visszarakták a videót.)

MAJD MÁSNAP EGY MIGRÁNS MEGKÉSELT 4 EMBERT BÉCSBEN! PAFF!

Ausztria már tele muszlim migránsokkal és naponta késelnek osztrák állampolgárokat. Az M1-nek nyilatkoztak Ausztriában élő magyarok és elmondták, hogy mindennapos a migránsok által elkövetett késelés és erőszak.

Ezt nagyon viccesnek találta két humorista Magyarországon. Fogták magukat (két liberális tahó „humorista”, Aranyosi Péter és Dombóvári István) és elkészítették a Lázár Jánost lejárató maguk kis videóját. Ezek közül az egyik tahó a Vízi Világbajnokságot is lejáratta már egy videóban, csak azért, mert „orbánviktor”.

Csakhogy ezzel Dombóvári István és Aranyosi Péter nyíltan beállt a kampányba és tolják a bevándorláspárti ellenzék szekerét! SZÉGYEN!

A videót nem mutatjuk, mert nem fogjuk népszerűsíteni. Ennek a két töketlen idiótának is van családja, úgy látszik a saját gyerekeik élete és biztonsága nem számít, annál fontosabbak a kattintások! SZÉGYEN!

Vannak dolgok, amivel nem viccelünk: az illegális bevándorlással, a migráció kérdésével, hazánk és gyermekeink védelmével!

Javaslom, mindenki keresse fel Dombóvári István és Aranyosi Péter Facebook oldalát és üzenjen neki, amit csak szeretne. 

 

mindenszo.hu

 

 

 

EZT NÉZZÉTEK DOMBÓVÁRI ÉS ARANYOSI!!

 

 

Dombóvári nem először szállt be a kampányba a bevándorláspártiak mellett:

 

Dombóvári István stand upos is becsicskult a libsiknek

Imitt-amott problémák vannak – Kurz nem borult ki Lázár bécsi videójától

Orbán Vik­tor: Ka­mu­hí­re­ket közöl a HírTv. A Hír TV „fake news csatorna”