in ,

Döbbenetes ítélet – A labdázás és Hont Andrással való kiabálás egy tüntetésen a bíróság szerint garázdaság – 560 ezret kell fizetnie Bedének

Érdekes

 

Itt a videó. Elvileg ez 560 ezer forintba kerül Bede Zsoltnak.

Íme a videó:

Ennél sokkal durvábbakért nem születnek ilyen büntetések. Politikai ítélet született Bede Zsolt ellen. Egyértelmű. Hont András provokálni ment egy jobboldali tüntetésre. Az a Hont András, amelyik szakmányban gyalázza a jobboldalt, meg a kereszténységet. Ezek után odamegy egy jobboldali tüntetésre provokálni, és csodálkozik, hogy megtalálják? Még csak meg sem sérült az újságíró! De bezzeg a jobboldali újságírókat Fegyőr fenyegetheti büntetlenül! Létezik ám olyan bűncselekmény, hogy FENYEGETÉS, ZAKLATÁS! Hol van ilyenkor a bíróság?

Nem értjük. Nem értjük az ítéletet. A labdás jelenetet nem találtuk meg, mert elvileg a két ügy összevonásával született az ítélet, hogy Bede Zsolt garázda. Tényleg? Lett már megbüntetve a MTVA-ba betörő balliberális politikus csürhe? Kaptak büntetést? Kaptak már büntetést a rendőröket dobáló baloldali politikusok? Kizárták már a közéletből az antiszemita jobbikosokat?

Hol élünk? Politikai ítéletek születnek a magyar bíróságokon, a jobboldaliak kárára? 30 évvel a Rendszerváltoztatás után még mindig itt tartunk? Tényleg jól van ez így? Kiabálni a másikkal mióta garázdaság, tisztelt bíróság?

Hm?

Szégyen az, ami Magyarországon az igazságszolgáltatásban zajlik! Elég csak a szegedi ügyeket megnézni.

Ez a véleményünk, mi így látjuk, így gondoljuk, jogunk van bírálni egyes magyar bírókat, jogunk van egyes politikai ítéleteket elfogadhatatlannak tartani, mert ezeket a bírókat KI ELLENŐRZI? SENKI! MIÉRT NEM?

Tessék tiszteletben tartani a véleményünket!

Mindeközben Gajda, Lackner és Krinyó még mindig szabadlábon. Czeglédy szintén szabadlábon. BOTRÁNY!

 

Így ír a vadhajtasok.hu a történtekről:

 

 

Ezúton tájékoztatlak arról, hogy az egyesített két garázdasági ügyedben a PKKB eljáró bírája tárgyalás mellőzésével meghozta büntető végzését, amelyet mellékelek. Ennek értelmében mindösszesen 400 napi tétel pénzbüntetést szabott ki, egy napi tétel összegét 1400,- Ft-ban meghatározva. Ezzel összesen 560.000,- Ft-os mértékű a pénzbüntetés,- értesítette Bede Zsolt tudósítónkat ügyvédje, Gaudi-Nagy Tamás.

Továbbá megítélésem szerint egyértelműen túl van tolva a bicikli, azaz a tényállások nem indokolják a garázdaság vétségének, illetve bűntettének megállapíthatóságát, ezért javaslom tárgyalás tartását kérni, írta Gaudi a levelében.

Amennyiben egyetértesz ezzel, úgy szíveskedjél részemre azt jelezni, hogy a tárgyalás tartása iránti kérelmet, amelyet részletesen egyébként indokolni nem szükséges, legkésőbb március 30-ig, a 8 napos határidőn belül benyújthassam,- zárta sorait Gaudi-Nagy Tamás.

Szerkesztőségünk továbbra is kiáll Bede Zsolt mellett, és úgy tudjuk, Bede ragaszkodik a tárgyaláshoz.

Erről a kettő ügyről van szó, DK sátornak nekigurult a laszti, illetve Hont András szemüvege.

Frissítés:

Amennyiben ekkora összeg maradna, jó esély van arra, hogy megszűnik a Vadhajtások. Mi nem kéregettünk soha, nincsenek milliárdosok mögöttünk, ezért az üzemeltetési költségek mellé, egy ilyen, közel egymilliós bírság, sajnos a portál ellehetetlenítésével ér fel.

(vadhajtasok.hu)

mindenszo.hu

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Emlékszünk? A pillanat, amikor Cseh Katalin maga alá akarta húzni a lebetonozott széket – Videó

Na, ki lop? Nyomoz a NAV a Jobbik zavaros pénzügyei miatt