in ,

Agyhalál – Emlékszünk? A pillanat, amikor Cseh Katalin maga alá akarta húzni a lebetonozott széket – Videó

Ebben a pillanatban minden benne van

Egyesek szimplán botmixeres Cseh Katalinnak hívják. Míg mások halálbarbinak. Ő volt az, aki egy rádióban röhögcsélt azon, hogy a magzatokat mivel ölik meg, a műsorvezető “botmixer”-nek nevezte az eszközt, amin Cseh jót röhögött. Nagyon vicces.

Aztán ott van a magyarországi olimpia megfúrása, és a franciáknak kijátszása.

Ez a párt a tagadás pártja, a nemet mondás pártja, a semmi pártja, a pillanat pártja. Momentum. De milyen hosszú Momentum? Az rajtunk múlik.

A legkínosabb momentum összefoglalja a Cseh Katalinnak levés minden pillanatát.

Íme:

Ez a pillanat az, amikor Cseh Katalin egy lebetonozott széket próbál maga alá húzni. Nem sikerült. Nem véletlen. Feltehetőleg nem figyelmeztették, hogy az EP-ben nem lehet a széket magunk alá húzni. Vélelmezzük, hogy Cseht azért nem figyelmeztették, mert nem volt még olyan kretén, aki ezzel próbálkozott volna.

Ezek agynémák.

Feladatot hajtanak végre. A munkát ezeknek nem Magyarországon osztják. Könnyű végrehajtani egy olyan Momentumosnak a külföldi feladatokat, amelyik Kanadában született. Na, Cseh Katalin pont ilyen. Cseh Katalin már aggódik az ujgur kisebbségek miatt. A székelyekért még nem sikerült…

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Pilhál: még szerencse, hogy nem minden kanadai magyar olyan, mint a Botmixeres

Döbbenetes ítélet – A labdázás és Hont Andrással való kiabálás egy tüntetésen a bíróság szerint garázdaság – 560 ezret kell fizetnie Bedének