in ,

Döbbenetes alpáriság megy Svábyéknál. Ez már undorító!

elképesztő

Ha szóba kerül Soros György neve a Heti Napló szerkesztőinek levelezésében, akkor elszabadul a pokol és olyan szintre jutnak, ahova jó ízlésű ember már nem süllyed le.

A Bors szerda reggel hozott nyilvánosságra egy részletet a Heti Napló szerkesztőinek levelezéséből. A képernyőfotók tanúbizonysága szerint a kollégák egymás között gusztustalan stílusban, nyomdafestéket nem tűrő módon beszélnek és a nőtársaik szeme láttára undorítóbbnál undorítóbb kontentet osztanak meg.

A legnagyobb prolibombát a műsorvezető maga, a híresen baloldali Sváby András dobta le. A Ripost által megszerzett felvételek szerint a bejegyzés azzal indul, hogy az egyik kolléga a TV2 egyik képkockáját teszi be, ami arról szólt, hogy „Soros György megölte volna az anyját„.

Sváby erre azt írta,

még mindig jobb, mintha meg akarta volna baszni. Az összegecizett mamapinát eszi meg a végén desszertként”

Majd ezután hozzáteszi, talált is egy remek filmcímet, ami az lenne, hogy „Soros bassza a kurva anyját.”

Egyelőre kérdéses, mi lesz a műsorral, ami egyre nagyobb bajban van, de a csatornának is lépnie kell egy ilyen szintű botrány után. A lap megjegyzi, egyetlen hírműsorra sem vet jó fényt, ha készítői ennyire alpári, sőt pornográf stílusban kommunikálnak, ráadásul politikai témák kapcsán, egy tévécsatorna munkatársaként, egy munkahelyi fórumon.

A beszélgetés kiszivárgott részét alább linkelem be, ahol pontosan is el lehet olvasni:

(Bokor Gábor, 888.hu)

Nyílt levél Koncz Zsuzsának, aki szerint a magyar nép és a magyar nyelv „elfajzott”

BOTRÁNY! Már megint adócsökkentés – Most a vállalkozásoknál