in ,

DÖBBENET – Homonnay sajnálja, hogy „nem baszta agyon” a fideszes nénit a kidőlt fa

A Figyelő kiszúrta, amint Homonnay Gergely a Facebookon azon sajnálkozik, hogy nem ütötte agyon a kidőlt fa a fideszes szomszédját

Homonnay Gergely onnan vált ismertté, hogy macskája szemszögéből látja és írja meg a mindennapokat, a politikában pedig onnan ismerhetitek, hogy a “Mi vagyunk a többség!” elnevezésű ellenzéki tüntetések egyik szervezője volt. Most azért kívánja az egyik szomszédjának a halálát, mert az fideszes és nem úgy látja a világot, mint ő.

Figyelő-cikk szerint szerda este a budapesti vihar lecsengése után Homonnay Gergely egy képet osztott meg közösségi oldalán. A kép mellé egy történetet is posztolt, “Majdnem agyonb@szott egy fideszes nénit egy ledőlt fa” felütéssel. A történet lényege, hogy a viharban kidőlt egy fa, amelynek súlya alatt a társasház kerítése is megrogyott. Homonnay Gergely szomszédja, egy idősebb hölgy pedig – saját elmesélése szerint – majdnem a fa áldozatául esett. Mivel a hölgy siket, fennhangon mesélte a történetét, ami zavarta Homonnayt.

De a DK-szimpatizáns Homonnay ahelyett, hogy megkérte volna a hölgyet, hogy halkabban vagy ne az erkélyen mesélje el kalandjait, inkább Facebook-oldalán tette közzé, hangsúlyozva, hogy egy fideszes nőre dőlt volna rá a fa, de “sajnos” végül nem. Homonnay hozzátette:

H. Gergely szerint a néninek nem a migráncsoktól kellene félnie, hanem a jóistentól, aki most még csak figyelmeztette, hogy rossz úton jár, de legközelebb már telibe fogja kapni a fát, a fideszes elvtársnő azonban ezt sem hallotta meg.”

(forrás:888.hu)

HOPPÁ! – Világsztárok, akik a feltörekvő magyar divatmárkát választották

Sivalkodhatnak a ballibek: Trianon-emlékhely lesz a Nagy Imre-szobor helyén