in ,

Dezse Balázs: az RTL meg a haverjai azt hitték belerúghatnak a magyarokba, de csak vergődtek egyet

Nem lepődtünk meg.

Nem lepődtünk meg. A külföldi pénzből működő, a Nyugatért rajongó sehova nem tartozók – beleértve a 444-et, a Telex nevű kommunista röpiratot – azt gondolta, hogy eljött a vissza nem térő alkalom, több legyet üthet végre egy csapásra, és a pápalátogatás alkalmával, durván odamond majd “az Orbánnak”, meg Novák Katalinnak, meg kicsit Magyarországot is megszorongatja majd morálisan, meg szociológiailag, meg erkölcsileg, meg mindenhogyan. Aztán egy elegáns ostorcsapással a kereszténységnek is beolvashat. Egy dologt nem kalkuláltak bele: a normális magyar embereket. Ezt gondolta az RTL és a haverjaik a német közszolgálati csatornánál is, akik nagyon hangzatos tudósítást készítetek arról, hogy Orbán és Novák Katalin is sokat profitált a pápalátogatásból. Egyébként profitált, igen. És? Az egész magyar nemzet profitált, de nem pénzben, vagy hírnévben, hanem szellemileg, hitben, emberileg. De ők ezt nem értik. 

A német közszolgálati tévé, az ARD tudósítója szerint a magyar kormány most különösen örült a katolikus egyházfőnek, mert “Orbán, aki sikeresen gyűjti be a voksokat a konzervatív családkép meglobogtatásával, Novák Katalinnal együtt örömmel hallgatta, hogy a pápa – ha röviden is, de – bírálta az úgynevezett gender kultúrát”.

 

 

Wolfgang Vichtl szerint nem világos, hol van a közös nevező Budapest és a Vatikán között, amin nem lepődünk meg, mert Wolfgang Vichtl azt sem érti, hogy a magyarok óriási többségét miért nem zavarták a dugók a pápalátogatás alatt, és azt sem, hogy miért telt meg a Kossuth tér vasárnap. Wolfgang Vichtl teljesen feleslegesen vergődött, az RTL-en kívül az ég világon senkit nem érdekel, hogy ő és megbízói mit gondolnak a kereszténységről, vagy a pápalátogatásról.

 

 

 

A “tudósító” megjegyezte: a háború kezdete óta jó egymillió ukrán menekült érkezett magyar földre, de csupán pár tízezren maradtak. Őket az Orbán-kormány is szívesen fogadja, nem úgy, mint azokat, akik olyan válságövezetből keltek útra, mint Afganisztán, Irán, Irak vagy Dél-Szudán.

Igen Wolfgang, ezt ugatjuk egy ideje: legálisan és indokoltan lehet Magyarországra jönni. De ezt sem értitek. 

Wolfgang Vichtl és az RTL nem igazán tudott erről az egészről többet írni. Beleakartak rúgni a magyarokba megint, de megint pofára estek.

És legközelebb is ugyanez fog történni.

 

 

(Dezse Balázs, pestisracok.hu)

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Vége van – Eltűnt a baloldal, már majálist sem tartanak

Kovács András: számoljunk le végleg május elsejével!