in , ,

Deutsch azt javasolta a LIBE-bizottságnak, nézzék meg a Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató kiállítást – Videó

Hazánkba látogat a LIBE-bizottság, méghozzá azzal az egyértelmű céllal, hogy megállapítsa nálunk bizony nincs jogállam

Hazánkba látogat a LIBE-bizottság, méghozzá azzal az egyértelmű céllal, hogy megállapítsa: nálunk bizony nincs jogállam. Ennek egyértelmű jele, hogy a delegáció tagjai szinte kizárólag ellenzéki politikusok és a balliberális média munkatársait keresik fel, akik valószínűleg majd elpanaszolják, mekkora diktatúrában élnek. Azonban tizenöt évvel ezelőtt, amikor karhatalmi erőkkel támadtak az állampolgárokra, az Európai Unió nem talált sérülést a “jogállamon”. Ennek kapcsán üzent a bizottság tagjainak Deutsch Tamás közösségi oldalán.

 

VIDEÓ:

Ha egy kicsit is érdekli a jogállamiság a jeles “tényfeltáró” LIBE küldöttséget, akkor megnézik a 2006-os Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató kiállítást is❗

☝️Ha egy kicsit is érdekli a jogállamiság a jeles “tényfeltáró” LIBE küldöttséget, akkor megnézik a 2006-os Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató kiállítást is❗
🤨Az Európai Parlament szélhámosságáról elhíresült LIBE bizottságának “tényfeltáró delegációja” érkezik ma Magyarországra, akik mi másról, mint “a jogállami normák érvényesüléséről” kívánnak tájékozódni.
😒De tudjuk nagyon jól, hogy az igazi ok nem ez!
🤯 Az a szándéka az Európai Parlament baloldali többségének, hogy továbbra is a lehető legdurvább politikai támadásokat intézzék Magyarország ellen, azért mert nem vagyunk hajlandóak elfogadni az illegális bevándorlók kötelező át- és betelepítésére vonatkozó kvótát, nemet mondunk a bevándorlásra!
❗️És azért is támadnak minket, mert nem vagyunk hajlandóak eleget tenni annak a brüsszeli nyomásnak, hogy az LMBTQI+ agresszív szexuális propaganda megjelenhessen a magyar óvodákban és iskolákban!
☝️De ha már a jogállamisági normák érvényesülését akarja vizsgálni ez a jeles tényfeltáró küldöttség, szívből ajánlom nekik, hogy foglalkozzanak a 2006-os Gyurcsány Ferenc-féle tömeges rendőrterror kérdésével!
😤2006-ban az akkor hivatalban lévő magyar baloldali kormány, és annak miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc arra adott parancsot, hogy tömeges rendőri erőszakot alkalmazzanak békés megemlékezőkkel szemben. 2006-ban Magyarország az Európai Unió tagja volt.
😳Ezzel a jogállamiságot alapjaiban sértő politikai döntéssel kapcsolatban a füle botját nem hajlandó mozdítani az európai baloldal. Sem akkor, sem azóta nem vizsgálták ezt a kérdést. Most itt a lehetőség!
😉Szívesen látjuk őket a 2006-os Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató kiállításon, hogy végre láthassák a tényeket is, hogy hogyan sértette a magyar baloldal a jogállamiság érvényesülését Magyarországon.
Ennyi.

Közzétette: Deutsch Tamás – 2021. szeptember 29., szerda

 

 

Annak, hogy a LIBE-bizottság Magyarországra látogat, egyértelmű célja, hogy újabb mondvacsinált indokokkal támadhassák hazánkat, mert nem vagyunk hajlandóak elfogadni a brüsszeli nyomást a bevándorlás elfogadására és az LMBTQ-propaganda beengedésére. A delegáció nyilván rengeteg okot talál majd, ami azt igazolja, hogy nálunk nincs jogállam. Érdekes azonban, hogy a 2006-os rendőrterror során az unió nem aggódott amiatt, hogy a karhatalom állampolgári jogokat sértett. Erről beszélt videobejegyzésében Deutsch Tamás.

 

Ha egy kicsit is érdekli a jogállamiság a jeles “tényfeltáró” LIBE küldöttséget, akkor megnézik a 2006-os Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató kiállítást is!

– írta az EP-képviselő, hozzátéve:

Az Európai Parlament szélhámosságáról elhíresült LIBE bizottságának “tényfeltáró delegációja” érkezik ma Magyarországra, akik mi másról, mint “a jogállami normák érvényesüléséről” kívánnak tájékozódni. De tudjuk nagyon jól, hogy az igazi ok nem ez! Az a szándéka az Európai Parlament baloldali többségének, hogy továbbra is a lehető legdurvább politikai támadásokat intézzék Magyarország ellen, azért, mert nem vagyunk hajlandóak elfogadni az illegális bevándorlók kötelező át- és betelepítésére vonatkozó kvótát, nemet mondunk a bevándorlásra! És azért is támadnak minket, mert nem vagyunk hajlandóak eleget tenni annak a brüsszeli nyomásnak, hogy az LMBTQI+ agresszív szexuális propaganda megjelenhessen a magyar óvodákban és iskolákban!

A politikus kitért arra is, hogy ha már a jogállamisági normák érvényesülését akarja vizsgálni ez a jeles tényfeltáró küldöttség, akkor foglalkozzanak a 2006-os Gyurcsány Ferenc-féle tömeges rendőrterror kérdésével.

2006-ban az akkor hivatalban lévő magyar baloldali kormány, és annak miniszterelnöke, Gyurcsány Ferenc arra adott parancsot, hogy tömeges rendőri erőszakot alkalmazzanak békés megemlékezőkkel szemben. 2006-ban Magyarország az Európai Unió tagja volt. Ezzel a jogállamiságot alapjaiban sértő politikai döntéssel kapcsolatban a füle botját nem hajlandó mozdítani az európai baloldal. Sem akkor, sem azóta nem vizsgálták ezt a kérdést. Most itt a lehetőség!

– fogalmazott Deutsch, hozzátéve:

szívesen látnánk őket a 2006-os Gyurcsány-féle tömeges rendőrterrort bemutató kiállításon, hogy végre láthassák a tényeket is, hogy hogyan sértette a magyar baloldal a jogállamiság érvényesülését Magyarországon.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Add tovább!

Az egész ellenzéki előváladék egy nagy kamu! Tudatosan felpumpálták a baloldali előválasztási komédia részvételi adatait, bárki bármennyiszer szavazhatott

Orbán Viktor egyértelműen fogalmazott: Orbán Viktor: Ukrajnának semmi köze a magyar-orosz gázszerződéshez