in ,

De ki a tököm az a Gomperz? Valami hungarofób (+orbanofób) csávó – Állítólag megfejtette, mi jár Orbán Viktor fejében

Böfögött a hungarofób

Gomperz (tököm tudja kicsoda) korábban állítólag a HVG-ben böfögte fel hungarofób gondolatait, most a Jelen c. lapban publikál. Lefele bukott…   0-ról -10-re.

 

Ő állítólag megfejtette, hogy mi járt Orbán Viktor fejében, amikor a közös fotón Brüsszelben Zelenszkij mögött állt. Lényegtelen mit írt a tehetségtelen propagandista (nem, nem újságíró, mert egy ilyen propagandista számunkra nem újságíró), viszont orbanofóbiából és hungarofóbiából jelesre vizsgázott Gomperz elvtárs. Lényegtelen, hogy mit írt, sokkal érdekesebb, hogy ki ez a Gomperz, íme:

 

 

Pilhál György korábban így írt Gomperzről:

 

Már a kormánypártisággal nem vádolható Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) is úgy látja, merő ökörséget csinál Karácsony Gergely és Pikó András, amikor nem hajlandó nyilatkozni a Hír TV-nek. (Budapest és Józsefváros első embere a csatorna egyik – kitörésnapi – riportjáért várna bocsánatkérést.) A TASZ-állásfoglalás lényege: csak az ostobák állnak ki a csökönyös bojkottötlet mellett.

Az egyik ilyen, bizonyos Gomperz Tamás betűvető viszont a HVG.hu magas lováról magyarázza el kiállását a bojkott mellett, egyúttal leteremti az ügyről másként vélekedő TASZ-t. Kollégának azért nem nevezem a haragos szerzőt, merthogy ettől éppen maga zárkózik el. Imígyen: „Az állami propagandahivatal különböző üzemegységei nem szerkesztőségek. A kormányzati propaganda kiszervezett munkatársai (ezek Gomperz szerint mi lennénk) nem újságírók.” Az újságírók tudniillik ők. Hősies helytállásukat így énekli meg Gomperz Tamás „igazi újságíró”: „A napi szinten a túlélésért küzdő független média leharcolt munkatársai […], akik a sajtószabadság megmaradt ­rezervátumait próbálják védeni a hatalommal szemben […], nem vagyunk olyanok, mint ők.” (Utóbbi ránk nézve kifejezetten hízelgő.)

Hogy kicsoda igazából ez a túlélésért küzdő Gomperz? Nagyjából egy évtizedig vezette a belvárosi SZDSZ-t (akkor még Ónody Tamás néven), Kóka János táskahordozója is volt, meg a kórházi széfes Horváth Ágnesé, a bukta után – Stumpf András közlése alapján – egy Health-Capital Zrt. nevű vállalkozást gründolt szintén az exminiszter Horváthtal, utána szegődött el „igazi újságírónak”. Nagy nevettető.

 

 

Na, tehát innen fúj a szél! SZDSZ! Az SZDSZ-ben voltak a legnagyobb hungarofóbok, igazi, echte hontalan, hazafiatlan magyargyűgyölők.

Onnan jött Gomperz is.

A felesége is lipsi is egyébként, nem is kicsit:

Gomperzné amúgy szép, csak sajnos buta. De ő is súlyos, kétoldali orbanofóbiában szenved (gyógyíthatatlan, súlyos lefolyású agybetegség).

Megtalálták egymást. A két agynéma.

Így már minden világos.

 

Függöny.

 

 

mindenszo.hu

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Íme a bizonyíték: Budapestről vittek tüntetőket Debrecenbe hisztizni! VIDEÓ

Elkezdődött – Az Aldi, a Lidl és a CBA után újabb nagy élelmiszerlánc jelentett be árcsökkentést – A döntés egyértelműen a drámaian beszakadó forgalomnak tudható be