in ,

Cserhalmi gusztustalanul betámadta Vidnyánszkyt – „Kedves Attila! Én úgy tudom, hogy a front Herszonnál húzódik. Biztos, hogy ott vagy?” – kérdezte Cserhalmi Vidnyánszkyt + mindenszo.hu kommentár

A Nemzet Színésze nyílt levélben üzent az SZFE kuratóriumi elnökének.

Nyílt levelet tett közzé a Színház Online oldalán Cserhalmi György, a Nemzet Színésze, melyben Vidnyánszky Attilának, a Nemzeti Színház vezérigazgatójának, az SZFE kuratóriumi elnökének üzent.

Kedves Attila! Én úgy tudom, hogy a front Herszonnál húzódik. Biztos, hogy ott vagy? Üdv: Cserhalmi Gyuri”

– állt a színész rövid üzenetében.

Vidnyánszky Attila egy korábbi beszédében úgy fogalmazott: 

„Egy ideje pontosan láttam, hogy az SZFE átgondoltan központi bázisa annak a rendszernek, amit a liberálisok kiépítettek maguknak. Utánpótlást képeznek, elég megnézni a tüntetések résztvevőit, ahol a színházi és a filmes szakma ott van az élvonalban. A hisztéria amiatt volt, mert az egyik utolsó bázisukat foglaltuk el. (…) Akik innen kikerülnek, másik hangnemet és másik gerincet fognak képviselni. (…) A diákok áthangolása nem egyszerű dolog.”

 

 

 

A Nemzeti Színház vezetőjének beszéde után az SZFE jelenlegi hallgatói nyílt levélben határolódnak el Vidnyánszky Attilától. Vidnyánszky Attila válaszlevelében azt írta, hogy „nem szeretne más nézeteket kiszorítani, csak megmutatkozni”.

 


 

 

Mindenszo.hu kommentár: Gyurika elvtárs! Mi a f*** közünk van nekünk a herszoni fronthoz, hm? Na, megyünk hányni….

Totál elege lett a lengyeleknek, beszóltak az EU-nak – Kijelentették, az Európai Bizottság lényegében alkotmánysértést követel az uniós forrásokért cserébe.

A kormány 187 millió euró hitelt ad Ukrajnának – Ezeknek? Egy fillért se!!!