in ,

Cseh Katka életében először vonatra szállt – És most rögtön privatizálná is a vasutat

Szegény Cseh Katka

Miután Cseh Katka bugyija többször is lecsúszott, amikor a Fogtündérrel (Guy Verfohstadt) találkozott, most újra elutazott Brüsszelbe, ezúttal hazát árulni. Egy gyékényen a libsikkel, közösen, Magyarország ellen!

Lehetne akár az új SZDSZ-nek (Momentum) ez a szlogenje:
Momentum – Közösen Magyarország ellen!

Szóval Katka azzal dicsekedett, hogy vonatra szállt, mert hát az ugye annyira környezetkímélő. Rögtön megörökítette, hogy ő bizony vonaton ül, úgy örült a vonatozásnak, mint az 5 éves Herpeszes Ödönke. Közben pedig baromságokat kezdett beszélni.


Hát nem cuki? Máris privatizálná a vasutat Cseh Katka! A gond az, hogy a dolog nem működik! Erre pedig a liberális merce.hu hívta fel a figyelmet, meg is írták, hogy Cseh Katka baromságokat beszél, majd példálóztak a brit sikertelenséggel, ahol a privatizáció olyan minőségi romlást hozott, hogy számos halálos baleset kísérte a nagyságos privatizációt.

 

SZDSZ 2.0

Emlékezzünk rá, hogy az SZDSZ és benne dörmögi Kuncze Gábor hajtogatta kb. 20 éven keresztül, hogy “Az állam rossz gazda!”, majd mindent eladtak, az ország meg 2008-ra tönkrement. Nem, az állam nem rossz gazda, csak jól kell gazdálkodni az állami tulajdonnal. Pl. úgy, ahogy az Orbán kormány. Természetesen az Új SZDSZ -nél sem változott semmi, minden a régi: privatizáció, privatizáció, privatizáció!

MINDENKI jól gondolja meg, hogy mit cselekszik, mielőtt még a Momentumra szavazna!

 

mindenszo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Totál nekiment az Informátor Kálmán Olgának – videó

Nagyon jó a műsor! Szanyi elszabadult. Szanyi tovább savazza az MSZP-t