in

Budapest pénteken is elesett, erre jön még rá a diáktüntetés és a tervezett hídlezárás – Hatalmasak a torlódások a Budapest felé vezető utakon

Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 25-ös és a 29-es kilométer között mindkét irányban lezárták a belső sávot, csak a külső sáv járható.

Az M4-es autóúton, Üllő térségében, a 25-ös és a 29-es kilométer között mindkét irányban lezárták a belső sávot, csak a külső sáv járható. A reggeli órákban lassulásban kell autózni Budapest felé – tájékoztat az Útinform.

A reggeli erős forgalomban több helyen lassulással, torlódással kell számolni a főváros irányába, többek között az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól befelé, a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, az 51-es főúton, Dunaharasztinál, valamint a 11-esen Leányfalu és Szentendre átkelési szakaszán is.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 kilométert.

Az M1-es autópályán, Hegyeshalom térségében javítják a burkolatot. A 166-os és a 169-es kilométer között Budapest felé az ellenkező oldal belső sávja járható, a határ felé pedig a külső és a leállósáv használható. A 168-as jelű, Hegyeshalom csomópontban a határ felől sem a lehajtó-, sem a felhajtóág nem használható a 101-es főútra, az M15-ös autópálya felé, így a határ felől érkezők vagy hamarabb, a 171-es jelű Hegyeshalom csomópontban tudnak kihajtani az 1-es főút felé, és onnan az M15-ös autópályára felhajtani, vagy tovább kell hajtaniuk, és a 160-as jelű, Mosonmagyaróvár csomópontban tudnak visszafordulni.

Az M3-as autópályán Budapest felé, a 107-es és a 99-es kilométer között burkolatjavítást végeznek, emiatt a belső és a külső sávot lezárták. A forgalom a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. A terelés érinti a 103-as kilométernél lévő Kál/Erdőtelek csomópontot is, ahol nem lehet le- és felhajtani. Kerülni a 108-as kilométernél az M25-ös autóúti csomóponton keresztül lehet.

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 41-es és az 50-es kilométer között nagyfelületű burkolatfelújítási munkálatok kezdődtek, így Röszke felé sávelhúzással a belső és az ellenkező oldal belső sávján halad a forgalom, Budapest felé pedig a külső és a leállósáv járható. Ennek kapcsán a határ felé vezető oldalon a 44-es jelű Albertirsa/Dabas/Újhartyán csomópont lehajtóágát is lezárták. Helyette a 30-as jelű Üllő/Ócsa vagy az 53-as jelű Pusztavacs/Örkény csomópont használható. Röszke felé felhajtásra is ez a két csomópont ajánlott.

Komárom-Esztergom vármegyében hídjavítást végeznek a Kesztölc bekötőúton, az 1-es kilométer közelében. Az utat lezárták, a forgalmat a 117-es főútra terelik.

 

 

(magyarnemzet.hu)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Sivalkodik és másokra mutogat a MOL a drága benzin miatt – Nem kímélték sem az ukránokat, sem a horvátokat

Cseh Atkánál már nyakig ér a szar – Egyre nagyobb bajban vannak Cseh Katalinék az uniós pályázati botrány miatt