in

Budaházy György üzent a Jobbiknak

1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt

1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt – nyilatkozta a magát magyar hazafiként meghatározó Budaházy György a Figyelőnek adott exkluzív interjújában. Az Origo összefoglalója szerint radikális jobboldal szimbolikus alakja beszélt továbbá bírósági ügyéről, a bevándorlásról, és a Jobbikról.

Budaházy György rendkívül sértőnek tartja, hogy őket ugyanazzal a váddal állítják bíróság elé, mint azokat, akik robbantanak – olvasható az e heti Figyelőben. A lapnak elmesélte, hogy az elmúlt években családi támogatásból, valamint kisebb „adományokból” éltek meg családjával. Bírósági ügyével kapcsolatban reményét fejezte ki, hogy minél előbb döntés születik, amelyben hatályon kívül helyezik az elsőfokú ítéletet. Ismert, ebben a bíróság tizenhárom év fegyházbüntetésre ítélte a terrorcselekménnyel, testi sértéssel, kényszerítéssel vádolt Budaházyt.

Migrációs válságról 

Részletesen kifejtette a véleményét a migrációs válságról. Úgy véli, hogy egy teljesen idegen kultúra érkezett ide, amelynek olyan a felfogása a világról, az ember és közösség viszonyáról, ami teljesen idegen az európai emberek számára. Szerinte nagy problémát jelent, hogy Nyugat-Európában még mindig az az ideológiai kör van hatalmon, amelyik ezt a veszedelmes idegenséget behozza a földrészünkre.

Orbán-kormányról 

Ezt követően belpolitika kérésekben fejtette ki az álláspontját. Az Orbán-kormányra célozva elmondta, hogy egyetlen egy olyan kormány sem volt korábban Magyarországon, amelyik érdeklődött volna az emberek vélemény iránt. Szerinte Orbán Viktor a nemzeti konzultációval ezt bevezette.

Azt is elismerem, hogy 1990 óta ez a legjobb kormány, amely Magyarországon volt
– érkezett az újabb elismerés Orbán Viktor kormányának. Hozzátette, hogy sok mindent lehetne jobban csinálni, de akkor is ez az eddigi legjobb
A Jobbikról 

Vona Gábborról úgy vélekedett, hogy képtelenség követni az arculatváltásait, és emiatt szerinte a radikálisok kiábrándultak a Jobbikból.
Budaházy arra figyelmeztetett, hogy

nagy hiba lenne Vonáéktól nyíltan összefogni a Gyurcsányékkal, hiszen ha mégegyszer hatalom közelébe kerülne ez a balliberális csőcselék, az megbocsáthatatlan lenne.
Később ezt megismételte: ha a balliberális oldal mégegyszer a hatalom közelébe kerül, és ebben a Jobbik felelős lesz, azt nem lehet megbocsátani. Emlékeztetett, hogy a Jobbiknak az volt az alapállása, hogy „ami jó a nemzetnek, azt támogatjuk, ami nem jó, azt nem.” Ezután pedig egyenesen az utóbbi idők, baloldal felé kacsintgató a pártelnöknek üzent:

Vona irányváltásaival sokan nem értenek egyet, de kivárnak a választásokig, hogy mi lesz.
Vona eltávolításának burkolt belebegtetése után arra a kérdésre, hogy lesz-e Jobbik kormány, azt felelte, hogy kizárt. Nem rejtette véka alá a Vonáéknak a Momentummal és az LMP-vel való együttműködésről kapcsolatos véleményét: vállalhatatlan. Szerinte ez a két párt „a nyugatot jelenleg tönkretevő liberális, migránssimogató genderagymenést képviselik.”

(forrás:www.echotv.hu)

Harmadszor hívjuk a fényre a nemzeti érzelmű értelmiséget – Olimpikonok, színészek, sportolók: most a hazátoknak van szüksége rátok!

Imitt-amott problémák vannak – Kurz nem borult ki Lázár bécsi videójától