in ,

Brutális, országos szintű választási csalás az USA-ban! Itt vannak a részletek

A reaktor.hu után talán mi közöljük másodszor az országban az alábbiakat.

Pár hozzáfűznivaló a cikk közlése előtt:

Az adatok gyanús változása szerint rendszerszinten beállították a 0,1%-os Trump szavazási módszert.
Mert ilyen nincs a valóságban, hogy hirtelen több helyen többszázezer Biden szavazat, és 0 Trump. Ez matematikai képtelenség.
“The Hammer is the key to the coup” c. amerikai könyv is ír egy illegálisan üzemeltetett rendszerről, tele bennfentes infókkal, amivel meghekkelnek vagy lehallgatnak bármit nyom nélkül. A rendszert az előző, demokrata adminisztráció rakta össze, naplózás és törvényi felügyelet nélkül üzemel. Van egy modulja, amivel választási rendszereket lehet manipulálni. Ez történhetett most is.


 

 

 

Elkezdett terjedni egy kép az interneten az egyik előrejelző oldalról, ahol Joe Biden Michiganben egyik pillanatról a másikra rengeteg szavazót kap, behozva a lemaradását Trumptól. Ez nyilván lehet hamisítvány, vagy természetes jelenség, ha nem egyszerre frissítjük az adatokat. Egy jelölt kap, majd kap a másik is. De a másik nem kapott, a többi sem. Ez egy Biden-exkluzív kör volt, akkor, amikor senki nem nézett oda!

 

A kép valódi, és a háttértörténete éppen felrobbantja az internetet.

 

 

Az éjszaka nehéz volt: Trump állt nyerésre, megfelelve a becslésünknek. A Demokraták demoralizálva voltak. 5-6 államból jelezték, hogy a szavazatszámlálást szüneteltetik Demokrata helyeken, ahol állami szinten Trump nyerésre állt, mert fáradtak (időzónától függetlenül, egyszerre). Furcsa. Majd hajnalban folytatni kezdték.

A választások éjszakáját követő hajnalon mind Michigan, mind Wisconsin államban hirtelen érkezik egy eredmény hajnali 6 körül: több mint 100 ezer szavazat Joe Bidenre. 100%-ban rá, senki másra.

 

A fivethirtyeight grafikonján ez jól látszik:

trump1.png

 

 

Az is látszik, hogy a feldolgozás ugyan egyenletlen, de ha az egyik jelölt ugrik – sok adat jön – ugrik a másik is, hiszen mindkét jelöltnek vannak szavazói még a másik fellegvárában is. Ez így is történik, egészen a hajnali anomáliáig.

Ugyanez a meglepetés hajnalban Wisconsint hopp, megfordította:

 

trump2.png

 

Mindkét eredmény egy megyéből jön államonként, mindkét megye Demokrata fellegvár (Wayne county = Detroit, valamint Milwaukee), és mindkettő hírhedt a gyanús kimenetelű választásokról.

Mindkettő hajnalban talált – azóta is példa nélkül álló – mennyiségű Biden szavazatot. Wayne megyében ezzel rekordott döntött a részvétel 84%-kal, az eddigi 70%-ot megdöntve.

138 ezer szavazat egy pillanat alatt, 100% Biden. Se Trump, se harmadik utas jelölt. Erre még Saddam Hussein is összehúzná a szemöldökét.

Levélszavazatok, amik Bidennek kedveznek? Ezt mi is megírtuk! Neki, mondjuk 1:1375-ben, de legyünk extrémek, 20:80-ban. Akkor is látszania kellene Trumpnak egy ekkora merítésben, de semmi: csak Biden, a semmiből, se azelőtt, se azután.

A wisconsini és michigani, hajnai varázsszavazatok bőven eldöntik a választást Biden javára. A Fehér Ház nyilván nem hagyja annyiban, háború jön: ha kivonjuk ezt a differenciát, Trump nyeri mindkét államot.

Konteó lenne ez az egész? A cikkben szereplő képeket a Twitter jelenleg is cenzúrázza, akkor is, ha maga Trump osztja meg. A grafikonokat is, hiteles forrásból.

 

(reaktor.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Fordulat! Trump a szart is kiperli a csaló demokratákból! Brutális csalások történhettek az amerikai választáson! Beperelték Michigant! Rudy Giuliani is ki van akadva

Fotók! Brutális mennyiségű levélszavazatot találtak a kukákban! Volt város, ahol többen szavaztak, mint ahányan élnek