in ,

BRÉKING! – Vona Gábor megint lebukott: így szidja a határkerítést – videó

Most, hogy itt a kampány, az ellenzéki pártok tagadni próbálják, hogy mindig is le akarták (és most is le akarnák) bontani a kerítést

Most, hogy itt a kampány, az ellenzéki pártok tagadni próbálják, hogy mindig is le akarták (és most is le akarnák)  bontani a kerítést. A Jobbik odáig ment, hogy a hatázár kialakításának ötletét is elrabolná a kormánytól, de azt is állítja, hogy ők mindig is támogatták a kerítés megépítésében a Fidesz-KDNP-t. Bizonyára nem zavarja őket, de ez közel sincs így. Vona Gábor egy interjúban egyenesen bukásnak nevezte a kerítést, amely szerinte totálisan alkalmatlan.

 

A kerítés, az egy hatalmas bukás, a kormány bevándorláspolitikájának a bukása – erről beszél Vona Gábor egy 2015-ös interjújában. A Jobbik követhetetlenül átalakuló elnöke az EchoTv kamerája előtt arról beszél, hogy a kerítés „totálisan” alkalmatlan Magyarország megvédésére, ezt pedig a Jobbik a kezdetektől jelezte.

Ki a felelős?  

– teszi fel a kérdést. Utólag talán nem sértődik meg rajta, ha azt mondjuk, meglehetősen ostobán. Merthogy a déli határzár 2015 őszi felállításával

a napi 4-5 ezres illegális határátlépés gyakorlatilag nullára csökkent,

tehát ha felelőst keres, akkor azt ne a kudarc, hanem a hatékonyság miatt tegye.

Az, hogy Vona Gábor ezek szerint egyáltalán nem látta át az akkori helyzetet, legyen az ő gondja. Az viszont kifejezetten vicces, hogy ezek után mennyire görcsösen bizonygatja, hogy már pedig a Jobbik mindig is kiállt a határzár mellett, sőt az ötlet is hamarabb jutott eszébe, mint a kormánynak. Erre világít rá a fenti videó is, egymás mellé állítja Vona augusztusi és szeptemberi nyilatkozatait.

Először a kerítést szidja, aztán pókerarccal mondja, hogy a Jobbik még több kerítést akar.

Allahra, hát, így megy ez Vona Gáboréknál.
(Hecker Flórián, origo.hu)

HOPPÁ! – Magyarország kiléphet az ENSZ migránnsimogatós tárgyalássorozatából

Bayer Zsolt – Gyurcsány, a reinkarnáció