in , ,

Bayer Zsolt – Gyurcsány, a reinkarnáció

Bayer Zsolt jegyzete

Gyurcsány legújabban azzal kampányol, hogy a) a határon túliak ne szavazzanak és ne kapjanak állampolgárságot; b) ukránok ezrei kapnak 300 ezres nyugdíjat a „Zorbántól”, hogy így lefizetve erre a kormányra szavazzanak.

Igazából nincsen ebben semmi újdonság. Ez a fajta már feltűnt a Tanácsköztársaság idején, majd annak bukása után, amikor a maihoz hasonló, ájultan hülye nyugati közvélemény előtt bizonygatták vérgőzös cikkekben, miszerint „minden erkölcsös, a tisztaságra valamit adó ember befogja az orrát, ha a magyar nevet hallja” – miképpen ezt Kunfi Zsigmond írta a bécsi emigrációban.

Kunfi Zsigmond, uramisten, és persze a bécsi közvélemény akkor is ezeknek a patkányoknak tapsolt lelkesen, mert hát similis simile gaudet. S miközben a vörös gyilkosok egyik fele a bécsi emigrációban ezeket írogatta és az ország elleni nemzetközi bojkottot szervezte, a vörös gyilkosok másik része, Linder Béla és Jászi Oszkár vezetésével Belgrádban a szerbeknek könyörgött, hogy eszükbe ne jusson kivonulni a megszállt baranyai területekről és azt átadni Magyarországnak.

Hát ezek voltak Gyurcsány szellemi-lelki elődei. Gyurcsányé, aki szerint tehát „ukránok” ezrei kapják szavazatért cserébe a magas nyugdíjat a magyar adófizetők pénzéből. Erről készített egy „riportot” is ez a Roboz Imre–Kunfi Zsigmond-rein­karnáció, most pedig egy animációs filmecskét, amelynek legfontosabb mondandója, hogy minden ukrán egy alkoholista, vodkavedelő előember, aki elissza a derék magyar elől a nyugdíját.

Akkor nézzük a tényeket!

Egy 1963-as (!) magyar–szovjet államközi szerződés rögzíti, hogy azok a nyugdíjas ukrán állampolgárok, akiknek van állandó lakcímük Magyarországon, kérhetik, hogy a nyugdíjukat nálunk és forintban folyósítsák számukra.

Fontos közbevetés ezen a ponton, hogy nevezett államközi szerződés Gyurcsány miniszterelnöksége alatt is érvényben volt, mégsem jutott eszébe a gazembernek, hogy felmondja, vagy hogy kampányoljon ellene; igaz, akkor még a nagypolgári zsidóktól elrabolt villájában fogadta Putyint, és pulit ajándékozott neki nagyrabecsülése jeléül.

De térjünk vissza a nyugdíjak ügyére! Minden tisztességes ember pontosan tudja, hogy a ’63-as államközi szerződés hatálya alá 99 százalékban kárpátaljai magyarok tartoznak, s mivel Ukrajna nem ismeri el a kettős állampolgárság intézményét, az is világos, hogy a magyar kormány így, a magyar nyugdíj folyósításával képes a leghatékonyabban segíteni az elképesztő nyomorúságban élő kárpátaljaiakon, akiknek ottani nyugdíja átszámolva nem éri el a húszezer forintot sem.

Mindennek pedig semmi köze – mert nem lehet köze – a magyar állampolgársághoz, és így a választásokhoz sem. Az sem igaz, hogy az érintett ukrán állampolgárok 300 ezer forintos nyugdíjakat kapnának.

Ez tehát a valóság. Továbbá az, hogy Gyurcsány a migránsok befogadását szorgalmazza, és egy kicsit sem érdekli, hogy egy ide érkező migráns – már ha egyáltalán hajlandó itt maradni és beilleszkedni – lakhatása, etetése, itatása, iskoláztatása vajon mennyibe kerülne a magyar adófizetőknek, s ha a migráns családegyesítés alapján idehozatná a kedves szüleit és nagyszüleit is, az vajon mennyibe fájna nekünk.

Apropó! Az az új mantra, hogy az Orbán kormány „titokban” sok ezer (legutóbbi eszement szám, amit olvastam: ötvenezer!) migránst fogadott be. Aha.

Akkor viszont kérdezem a teljes „magyar” ellenzéket: mikor kezdeményezik Brüsszelben, hogy a fényességes EU azonnal szüntesse meg az országgal szemben a második kvótapert és a kötelezettségszegési eljárást, amelyet azért indított, mert nem vagyunk hajlandók kvóta szerint befogadni migránsokat?

Hm, gazemberek?
(Bayer Zsolt, magyaridok.hu)

BRÉKING! – Vona Gábor megint lebukott: így szidja a határkerítést – videó

CSALÓ – Gyurcsány eltitkolta egy osztrák bankban levő 150 millióját