in ,

Bréking! Visszahívták a kokós Lacknert! Tehát felismerték végre??? – Videó

Hirtelen felismerték a videókon Lacknert

Visszahívták a korrupciós botrányba keveredett Lackner Csabát. A kispesti képviselő-testület egyhangúlag döntött a volt szocialista képviselő felmentéséről, aki az önkormányzat szociális és lakásügyi bizottságában viselt tisztséget. Az ülésen egyedül Lackner Csaba nem jelent meg. Gajda Péter MSZP-s polgármester az alelnöki posztra a Momentum átláthatósági tanácsnokát, Paróczai Anikót javasolta. Mindez Lackner önkormányzati képviselői státusát nem érinti. Hiába szólította fel még saját pártja, az MSZP is, a korrupció mellett a kokainozás gyanújába került Lackner nem mond le képviselői mandátumáról.

Gajda Péter, a kerület MSZP-s polgármestere is megszavazta az előterjesztést, bár beszédében azt mondta: fenntartja korábbi álláspontját – egy képviselő dolgozzon, ha megválasztották, akár bizottságban is.

A helyszínről a Hír TV munkatársa, Tóth Benjamin jelentkezett be

Duplájára emelték Mr. 40 százalék fizetését

A kispesti testületi ülésen az is kiderült, hogy duplájára emelte a korrupciós botrányban Mr. 40 százaléknak nevezett Kránitz Krisztián fizetését Gajda Péter. A vagyonkezelő élén lévő Kránitz fizetése így 1 millió egyszázezer forint lett. Gajda bizalmasáról a Hír TV-hez került hangfelvételen beszél Lackner Csaba, Kránitzot éhesnek nevezi és azt is elmondja, hogy mikor hány milliót kellett neki visszaosztani a beruházások után. A fizetésemelés a testületi ülésen a fideszes Dódity Gabriella hozzászólásából derült ki – a politikus az egyik MSZP-s képviselő felszólalására válaszolt, aki lerágott csontnak nevezte a Lackner-féle botrányt.

(hirtv.hu)

Oszd meg másokkal is!

A vénember próbálta meggátolni Várhelyi Olivér jelölését

Párkányi Eszter: „Amikor Gyurcsányné az üres ülésteremben vernyog…” – Videó