in

Bréking! Trump ügyvédje éppen most mondja el, milyen bizonyítékaik vannak arra, hogy elcsalták a választást (ÉLŐ!) – Videó

Donald Trump ügyvédi csapata sajtótájékoztatót tartott csütörtökön

Donald Trump ügyvédi csapata sajtótájékoztatót tartott csütörtökön, ahol a választási csalásokra vonatkozó bizonyítékokról beszéltek részletesen. A jogászok általi beszámolót élő adásban közvetítettünk. 

 

ÍME A VIDEÓ: 

https://www.facebook.com/DailyMail/videos/208023064044635

 

Trump elnök korábban már tett utalást arra, hogy jogi csapata „fontos sajtótájékoztatót tart ma”, hogy elmagyarázzák, miért „nagyon világos és életképes az út a győzelem felé.” Az elnök ma azt írta a Twitteren: “A darabok nagyon szépen a helyükre kerülnek”. A sajtótájékoztatóra a Köztársasági Nemzeti Bizottságban került sor. Trump jogi csapatát New York város volt polgármestere és az elnök személyes ügyvédje, Rudy Giuliani vezeti, aki a sajtótájékoztatón határozottan állította, hogy az általuk felfedezett csalás elég nagy ahhoz, hogy megváltoztassa az eredményt, és azok a bizonyítékok melyek rendelkezésükre állnak, egyértelműek. Azt is mondta, hogy „jelentős mennyiségű” bizonyítékuk van a választói csalásra Új-Mexikó és Virginia államban is. Elhangzott: “egy demokratikusok által ellenőrzött nagyvárosokra összpontosított központban fedezték fel a választási csalások elkövetésére előkészített tervet”, ráadásul nem csak néhány, hanem számos államra vonatkozóan. A Michiganban történt állítólagos csalásokra 220 bizonyítékkal rendelkeznek, ebből nyolcat hozhatnak most nyilvánosságra. Megemlítette azt is, hogy több olyan választó is szavazott, aki már nem is él – így például Pennsylvania államban.

 

 

Sidney Powell a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy nem engedik magukat megfélemlíteni, majd elmondta, hogy sejtésük szerint venezuelai, kubai és valószínűleg kínai kommunista pénzeket használtak arra, hogy befolyásolják az amerikai választások kimenetelét. Amint azt Sydney Powell mai sajtótájékoztatóján megemlítette, a Dominion “Results Tally & Reporting User Guide” megtekinthető a OANN weboldalán.  A linken továbbra is megtalálják a hivatkozott dokumentumokat – fogalmazott. Powell szerint Trump elnök földcsuszamlásszerű győzelmet aratott, több mint 80 millió érvényes szavazattal rendelkezhet. Az ügyvédi csapat újságírói kérdésre válaszolva Soros György felelősségéről is beszélt.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Döbbenet! Ez már a legalja! Gyurcsányék politikai érdekekből még egy lehetséges vakcináról is lemondanának

Földi László brutálisan őszinte írása: tanulság számunkra 2022-re