in ,

BRÉKING! – Lemondásra szólítja fel a kertvárosi Fidesz a „levadászó” Vajda Zoltánt – Megint nagyot alkotott egy libsi

A XVI. kerületi Fidesz megdöbbenéssel értesült Vajda Zoltán, az Együtt országgyűlési képviselő-jelöltjének a Hír TV-ben tett kijelentéséről…

Lemondásra szólítja fel a kertvárosi Fidesz a „levadászó” Vajda Zoltánt

A XVI. kerületi Fidesz megdöbbenéssel értesült Vajda Zoltán, az Együtt országgyűlési képviselő-jelöltjének a Hír TV-ben tett kijelentéséről, miszerint személyes politikai ambíciója, hogy – mint fogalmazott – Szatmáry Kristófot, a kertváros Fideszes országgyűlési képviselőjét levadássza – olvasható a Fidesz a PestiSrácok.hu-hoz eljuttatott közleményében.

A Szatmáry Kristóf és Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere által aláírt közlemény szerint bár a választási kampány még el sem kezdődött, Vajda Zoltán máris nyílt fenyegetésbe kezdett, ami nem csupán elfogadhatatlan egy, az európai értékek védelmét rendre zászlójára tűző balliberális politikustól, de a hazai közélethez is méltatlan. Az ehhez hasonló gyűlölködő kirohanások az európai közéletben nem maradhatnak következmények nélkül; ezt bizonyítja, hogy éppen a napokban mondott le Mihai Tudose román miniszterelnök, aki akasztással fenyegette azokat az erdélyi magyarokat, akik kitűznék a székely zászlót.

Az internacionális baloldali retorika a jelek szerint mit sem változott: lényege az ellenfél megsemmisítése, fenyegetése, megfélemlítése. Az elmúlt egy évben balliberális politikusok számos alkalommal éltek a verbális terror eszközével és fenyegették a Fidesz képviselőit, aktivistáit, vagy a jobboldallal szimpatizáló értelmiségieket akasztással, lámpavassal és levadászással – ebbe a sorba jól illeszkedik Vajda Zoltán kijelentése. Felszólítjuk az Együtt képviselőjelöltjét, hogy minősíthetetlen kijelentése után baloldali politikustársa példáját követve vonja le a konzekvenciákat és mondjon le jelöltségéről egy nála méltóbb párttársa javára. Amennyiben magától nem távozik, úgy bízunk benne, hogy a választók távolítják el a közéletből – olvasható a közleményben.

Fotó: Origo
(pestisracok.hu)

A székelyek fenyegetettsége után különösen aktuális!!! – Ötvenezer aláírás összegyűjtését vállalta a HÖOK a kisebbségi magyarságért

Pont a Jobbik támadja bevándorlásügyben a Fideszt? Dömötör Csaba helyretette a Cica-mica pártot