in ,

BRÉKING! – Lázár János videójára azt reagálták a libsik: „Minden rendben Bécsben”, majd másnap megkéseltek 4 embert. Afgán férfi késelt!

Ennyi

Egy afgán férfit vettek őrizetbe a bécsi késeléssel kapcsolatban

A szerda esti támadás áldozatait súlyos és életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba

Őrizetbe vettek csütörtökön Ausztriában egy 23 éves gyanúsítottat az előző esti bécsi késelésekkel kapcsolatban – közölte a rendőrség.

A szóvivői közlemény szerint a férfit azután vették őrizetbe, hogy megkéseltek egy 20 éves férfit, akit a mentők életveszélyes sérüléssel vittek kórházba. Egyelőre nem tudják, hogy – egy órával az említett támadás előtt – ki késelte meg azt a háromtagú családot – egy 67 éves apát, egy 56 éves anyát és 17 éves lányukat -, amelynek tagjai szintén életveszélyes sérüléseket szenvedtek.


A támadás az S-Bahn (elővárosi vasúthálózat) Nestroyplatz nevű megállójánál történt, ahol az ismeretlen támadó zsebkéssel támadt egy háromtagú családra (a szülőkre és felnőtt lányukra), majd szökésnek eredt, s eközben még legalább egy személynek sérüléseket okozott.

A rendőrség szerint nem egyértelmű, hogy a megtámadottak a japán étteremből jöttek-e ki, amely előtt a támadás történt, vagy az S-Bahn állomásáról.

Az osztrák rendőrség azonnal hajtóvadászatot kezdett a támadó után, akiről azonban csak általános személyleírása van, de a tettest kutyákkal is keresik.

A támadás indítékairól egyelőre nem tudni semmit, a rendőrség számos szemtanút hallgat ki. Egyes sajtóhírek szerint bizonyos tanúk arról számoltak be, hogy a késelést dulakodás előzte meg.

A támadás helyszínének közelében, az U1-en ideiglenesen nem állnak meg a vonatok és metrószerelvények.

A késelés áldozatait súlyos és életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség őrizetbe vett egy afgán állampolgárságú férfit, sajtóhírek szerint őt gyanúsítják a második támadás ügyében.
(magyarhirlap.hu)

Farage: „csak így tovább Orbán Viktor”

BRÉKING! – Mi­na­ret en­ge­dé­lyez­te­té­sét kérte az MSZP el­nöke