in ,

BRÉKING! Kőhalmi Zoltán humorista újabb keresztényellenes HVG címlapot tervezett! – Mutatjuk

Nem az első eset, hogy Karácsonykor botrányt kelt ez a gazember

Most hogy Nagy Bandó András felhergelte megint a Karácsonyra készülődő tisztességes jó érzésű embereket, a HVG rátesz még egy lapáttal így Karácsony előtt…

Emlékszünk még arra, amikor a szélsőségesen liberális, antimagyar HVG Karácsony előtt keresztényellenes címlappal jelent meg?
NEM?
Akkor megmutatjuk. Íme:

Elemezzük: A Karácsonyból „Harácsony” lett. A három királyok a magyar kormány vezető politikusai, és a kormányfő, Orbán Viktor. Jézus pedig egy rakás pénz, arany formájában.
Fogalmunk sem volt róla, hogy már hosszú évek óta, egy bizonyos Kőhalmi Zoltán humorista tervezi ezeket a több mint provokatív HVG címlapokat.

És úgy látszik, még ezek után sem verte pofán senki, mert újabb kereszténygyalázásba kezdett és hát mikor nem, ha Karácsonykor.
Mutatjuk ezt is. Íme:

Elemezzük ezt is rövid tőmondatokban:
Mennyből az angyal helyett „Mennyiből az angyal”. A három királyok pedig „Fideszes kiskirályok” lettek. Nem láttam még Kőhalmi Zolcsikát, hogy bármelyik másik vallást kifigurázta volna.
Vajon ahhoz nincs bátorsága, vagy csak a keresztényüldözés divat manapság? Főleg így Karácsony előtt? Van ahol fizikailag bántalmazzák őket: felgyújtják őket, lefejezik őket, vagy halálra kövezik őket. Mi még itt nem tartunk szerencsére, de szellemileg nap mint nap kivégzés éri a magyarországi keresztényeket. Pl. egy ilyen címlappal. Ilyenkor nem számít mások érzékenysége mások vallási érzékenysége.

Ha most le kellene írni, mit üzennénk Kőhalmi Zoltánnak, azt nem bírná a nyomdafesték.

Maradjunk annyiban, hogy Kőhalmi Zoltán egy nyomorult, keresztényellenes gazember.
Egy kretén.

Milyen érzés több millió magyar keresztény lelkébe belegázolni? Hm?

A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Ideje volt! – Közeledés Ausztria és a V4 között

Kari Geri után felkészül: Sas József