in ,

Bréking! Kamu Geri ma nagyon korán kelt!

Amint valamit megtudunk a rejtélyes esetről, természetesen azonnal frissítjük posztunkat!

 

„Egyértelmű bizonyítékok kerültek a birtokunkba arról, hogy a főpolgármester kelési szokásai jelentősen megváltoztak. Egyik kedves olvasónk számolt be róla, hogy munkába menet reggel nyolc óra magasságában váratlanul megjelent előtte Karácsony Gergely az M2-es metrón.

A Kontrához eljuttatott fénykép tökéletesen igazolja a megdöbbentő esetet: a baloldali városvezető már kora hajnalban ébren volt, egész pontosan a két a lábán állva nyomkodta a mobilját az utazóközönség előtt. Márpedig egyszerre állni, telefont nyomkodni és aludni, nagyon nehéz dolog, már-már fizikai képtelenség, ez feltehetően még a kifejezetten jó alvó Karácsony Gergelynek sem megy.

A jelek szerint valami nagyon durva dolog történhetett a hírhedten későn ébredő politikussal, éppen ezért ezekben a percekben is a kérdéseinket fogalmazzuk a Főpolgármesteri Hivatal sajtóosztályának. Arra fogunk rákérdezni, nem háborította-e fel őket, hogy felettesük idő előtt ért be a munkahelyére, továbbá azt is megtudakoljuk, mi lehet az oka főnökük gyanúsan korai ébredésének.

A Városháza ügyeire rálátó, teljesen megbízható, de névtelenséget kérő forrásunk is csak annyit tudott mondani a Kontrának, hogy elképzelése sincs, mi ütött a főpolgármesterbe. Amint valamit megtudunk a rejtélyes esetről, természetesen azonnal frissítjük posztunkat! Ha valakinek van valami tippje, mi történt, kérjük írja meg

 

(Kontra.hu Fb)

 

Add tovább!

Varga Mihály nagyon nem akarja vissza a Gyurcsány-korszakot!

Bezzegsvédország: Svédországban még arra is kilenc évet várhat egy fiatal, hogy bérlakáshoz jusson